Sunday, July 24, 2011

8 Video 18SX Mat Sabu Tersebar Di You Tube



Minta Mat Sabu jawab video 18SX yang tersebar di you tube ini... Video URL: http://youtu.be/wLkzeh-ubcw

8 comments:

Anonymous said...

jgn kau sebut nama norma BJ! hahaha!

RAKYAT MARHAEN said...

x hbs2 UMNOprono nk tabur fitnah..

Dylan Faris said...

alahai...mat sabun ade vidio gak, hahaha..2x5 sama nuar juboq..huhuhu..nama jela parti Islam..perangai..YA ALLAH....

husainizs said...

aku ingat video betul kat youtube tu .. kalau boleh publish . publish lah

SAMM said...

kerajaan zalim, tunjuk bukti berat sebelah, bg la abg mat sabu tunjuk bukti kpd rakyat pula..

Anonymous said...

Puak Ahlul Pembangang dah mula meroyan.... sayang betul diaorg dgn mat sabu kaki kebas bini org ni..

Anonymous said...

puak pembangkang dan sekutu2 nya mmg xtau malu..terbukti da byak sgt pembohongan..penipuan..fitnah yang PEMIMPIN2 lu olang buat..lagi x reti nak nilai ke?klu ade bukti..keluarkan secepat mungkin...ni xde..tangguh..tangguh..da terus tangguh...tu semua alasan nak plan rancangan buat penipuan yang x habis2 lagi la tu...jijik..!!

Anonymous said...

mat sabu ni cuma dua masalah , samada dia ni gila ...atau dia ni memang spesis bodoh2 alang @ kurang akal!

apa taknya , mula2 kata kena langgar kereta land rover polis , tapi tak calar ..tak patah riuk , tak berdarah , baju tak koyak pun ?

lepas tu mat sabun nanar ni tukar skrip pula , kata kena sondol kereta waja pula! pun tak luka ..tak koyak baju , tak mati , tak berdarah , tak pecah kepala pun !

adakah mat sabun ini sebenarnya bermimpi ? ataukah mat sabun al khalwati ini saja suka2 buat joke agar menjadi perhatian ramai ? mungkinkah dia gila populariti sebagaimana Anwar al juburi ?

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates