Wednesday, September 14, 2011

Phone Sex : Al-Juburi VS Al-Jilati, Anwar Ibrahim Perangkap Mat Sabu... #marxsabu


Pada awalnya isu penyebaran skandal seks dan perbualan phone sex Mat Sabu didedahkan oleh Mak Lempira. Bukannya didedahkan oleh mana-mana pihak di sebelah Barisan Nasional.

Dipercayai bahawa YB Zuraidah PKR (Mak Lempira ) memperolehinya daripada IKD (Institut Kajian Dasar) yang selama ini menjadi Kumpulan Pemikir Elit kepada Anwar Ibrahim yang di taja oleh KAD (Yayasan Jerman).

IKD sejak dulu lagi digunakan oleh Anwar Ibrahim untuk mengumpul maklumat-maklumat dna menyimpan fail-fail kejijikan para pesaing Anwar Ibrahim di dalam UMNO dan di luar UMNO. Mat Sabu merupakan salah seorang musuh utama Anwar Ibrahim.

Anwar Ibrahim dikatakan mula terasa terancam dengan peranan yang dimainkan oleh Mat Saabu sebagai perantara antara DAP dengan PAS yang sebelumnya ini dimainkan oleh Anwar Ibrahim maka mustahillah Anwar Ibrahim akan berdiam diri sahaja.

Terutamanya apabila Mat Sabu berjaya memegang jawatan nombor dua terpenting di dalam PAS. Anwar menyedari bahawa peranannya sebagai 'Broker' antara DAP dengan PAS semakin tidak dipedulikan oleh DAP dan PAS. Apatahlagi kini Anwar Ibrahim menghadapi kes liwat yang bakal membawanya ke Sg Buloh untuk kali kedua.

Anwar Ibrahim sudah tentunya amat licik dalam helah politiknya bagi memastikan kerjaya politik dan pembinaan Dinastinya berjaya.

Kerana itulah, Mak Lempira dijadikan Batu Pemampan dalam pendedahan vcd phone seks Mat Sabu dengan skandal gelapnya.

Nota: Mat Sabu orang pertama yang gelar Anwar sebagai Al-Juburi....

Info:  Jas Salleh

2 comments:

Anonymous said...

Tak sangka begitu munafiknya manusia yang bernama Mat Sabu...

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy ada pelbagai info2 terkini lg sengsasi,
antara info2 terhangat,
filem hantu bonceng kutip rm8 juta.
keputusan liga juara eropah,
kenyataan media jakim tentang serbuan di kilang biskut munchys,
dan pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi yang ada,
jom terjah ramai2 ke blog sy