POLITIK HARIAN: Zahid AF Sertai PAS?

Tuesday, October 4, 2011

Zahid AF Sertai PAS?


Isele.. Isele.. PAS Isele... PAS skrg dah WORLD!

Kelihatan Zahid AF bersama-sama Pemuda PAS dalam program ARC ( Alternatif Riding Club ) baru- baru ni..

Salah satu taktik kempen Pakatanis yang di kesan sekarang ialah menarik artis sertai parti mereka.... mungkin dengan cara ini dapat menarik minat anak muda untuk menyertai parti mereka... Gila glemer rupanya puak-puak ni!

Yang artis pulak sibuk nak berpolitik ape kes bro? tak cukup glamer atau dah tak ade job? Tak kisah lah... itu hak masing-masing, tiada paksaan....

Tapi kalau ye pun nak  terjun ke dalam bidang politik, mereka seharusnya memilih parti politik yang betul-betul terbaik, yang memperjuangkan hak rakyat, dulu kini dan selamanya... jangan tersalah terjun nanti tersesat pulak! Siapa yang susah? Mereka dan keluarga mereka juga yang susah nanti....

Harap Zahid dapt memberi penjelasan dengan segera berhubung dengan isu ini, kerana gambar diatas sudah tersebar meluas di internet... Puak-puak pembangkang sudah mula claim nama Zahid milik mereka...

Melambong-lambong nama Zahid puak-puak Pakatanis mainkan... Nasib kau lah Zahid... Cuba kalau Zahid sertai Umno... tapak kaki mereka berikan kepada Zahid...

6 comments:

Anonymous said...

dlu sibuk dok kata kt pemuda umno sibuk rekrut mat rempit.. padahal budak2 arc kt tmpat aku neh la bapak segala mat rempit.. tp bila progam arc.. terus jd baik.. pakai songkok.. wtf

Megat Alam Gempita said...

Program cuci dosa tu!

Anonymous said...

alhamdulillah...artis sekarang dah tahu menilai intan dan kaca. selama duduk bawah kangkang umno mereka sering tak terbela dan dibiarkan hanyut jauh dalam dosa dan maksiat. artis yang menyertai pas insyaAllah akan berubah peribadi zahir dan batin mereka kepada yang LEBIH BAIK.

ahboy said...

zahid sertai PAS..nk tergelak lakk aku..setiap mlm mggu aku nmpk die kt club dlm hOtel concorde..apa ke hal..arak di tongguk..ermm..org mcm nie PAS amek..adesss..sedih btOl..

Anonymous said...

kalau dia nak taubat apa salahnya, kalau ngan umno masih dok toguk apa yg kau sebut la tuuu. cuba pi cermin diri dulu umno ooiii

Anonymous said...

mmm.. ingatkan puak2 bn ni tak tau halal haram tongguk air kencing setan tu. org2 mcm ni la yg harus kita bantu tunjukkan jln yg betul.Nak harapkan bn, mmm.. habis rosak akhlak anak2 muda. Tgk je la program2 Bn, penuh dgn hiburan artis2 seksi. lelaki perempuan bercampur.siap blh pegang2 lg. apa pemimpin2 umno buat? tutup mata je. janji buat prgm ada masyuk. itu je la yg korng tau. hampeh punya umno.