POLITIK HARIAN: Betina Indon Kencing Jalur Gemilang!

Wednesday, November 23, 2011

Betina Indon Kencing Jalur Gemilang!


Tak kiralah gambar ini di edit atau gambar betul, tapi ini adalah sesuatu yang dah melampau!!!!!!!! Indon Biadap! Bangsat!

Aku juga nak tahu, apa komen wisma putra atau mana-mana pihak lain berhubung isu gambar ini?

19 comments:

Anonymous said...

Tuan, kata orang kalau kita lawan sama orang gila kita pun jadi gila, kalau kita lawan sama orang bodoh kita pun terikut jadi bodoh- orang Msia ni we have a class of our own bak kata orang mat salleh kawan I, " the moment we cross the border (dari Indon ke Msia) everything is different, you are like one of us (mentality kita)." Ni kata orang Denmark

Anonymous said...

correct correct....we dont act like cow act...

editor said...

super impose tu... letak gambar bendera jalur gemilang kat bawah... sebenarnya pompuan tu kencing atas jalan tar... gambar asal tgk di http://pakcikli00.files.wordpress.com/2010/05/gadis-terkencing-kencing-setelah-parah-dikencingi-di-kerumuni.jpg?w=816

editor said...

tapi mentaliti orang indon ni mmg tak dinafikan sentiasa cemburu dengan MALAYSIA! semua benda Malaysia punya pun diorang nk claim diorang punya sbb diorang takde benda2 tu... apa ra... bila la bangsa indon ni nk maju skit pemikiran pun tak tau...

Anonymous said...

Mentaliti org Malaysia kelas pertama dan mendapat pengiktarafan dunia,manakala org Indonesia tak ada kelas langsung,bongok dan baghal tak sudah2,actualy meraka suka buat provokasi dgn malaysia,tak tahu kenapa?mungkin mereka jealous dgn Malaysia kerana aman damai dan harmoni,Allahualam.

Anonymous said...

ya..correct..
tak perlu buang masa nak dilayan org bodoh mentaliti low class mcm indon ini..indon bkn level kita..

ini kes sibodoh yg cemburu dg kejayaan org lain ni..

nnti klu mereka dah sikit maju mcm kita mereka akan malu dg sendiri..

lawan kita dirantau ini adalah spore bhai..

apapun wisma putra buatlah apa yg patut saja..

indon ni klu dia baik ngn msia byk diorg dpt manfaat bersama sebenarnya..

tp tindakan yg sebegini jg biasanya adalah provokasi pihak2 tertentu terutamanya yg anti islam disana jg..

anti bohmau said...

mereka yg ramai datang mencari makan di negara kita, bukan sebaliknya.

jika warga malayaia ke sana, ramai antara warga kita yg berbisnes, melancung atau sekadar berjumpa sanak saudara krn masih ramai yg mengekalkan ikatan silaturahim antara saudara serumpun. tapi tidak ada rakyat kita yg pergi mengemis di indonesia!!! takkan ada!!

Anonymous said...

gambar tu mcm fake la.... =-=

Mael Hashim said...

ada pihak sedang membakar perasaan bermusuhan antara melayu malaysia dan jawa indonesia. yang akan menangguk ialah kafir-kafir cina dan india di malaysia dan orang-orang kristian di indonesia. berhati-hati.

Anonymous said...

lawat youtube pencak silat indon lawan thai sangat lucu

Anonymous said...

mmg gambar itu superimpose.. tp sikap indon menghina malaysia amat melampau!!

JAKA said...

benar kita kena hati2 dgn jarum yg dicucuk oleh pihak musuh islam. umat islam di rantau ini mesti dilagakan demi melemahkan kita.

israel tidak ada pengkalan tentera di dunia ini selain di negara selatan semenanjung.

mentaliti rendah sesetengah rakyat indon mejadi eset dan alat utk tujuan itu.

malaysia perlukan pemimpin yg dihormati peringkat antarabangsa yg boleh memulih hubungan dua hala dgn indon.

pemimpin begitu ada di dalam PR dan tiada dlm umno yg sibuk membuncitkan perut dan lembu ternak masing2.

menangkan PR dalam PRU bukan saja utk kebaikan dlm negara tetapi jg rantau ini.

Anonymous said...

salam 1 malaysia ....

kita marah dan rasa maruah negara dan diri dihina bila tengok bangsa lain memijak-mijak bendera kita tapi adakah kita sendiri rakyat MALAYSIA hormat pada BENDERA kita .... aku dok peghati perkara ni dah lama sampai final bola tu hari pun bila lagu NEGARAKU dan bendera Negara dinaikkan boleh dikatakan tak ada pun rakyat Malaysia yang dok menonton bola di kedai-kedai MAMAK dalam Kl nie bangun memberi penghormatan .... MALU weyyyy bangsa lain Mat Saleh pun boleh bangun ... pikirlaaaa... kalo rakyat sindiri macam haram jadah jangan marah kat rakyat negara lain yang mengharamjadahkan bendera kita .... baik MELAYU KER CINA KER INDIA KER semua macam haram jadah ...

BUJANG SENANG said...

provokasi tahap gaban nie..hahahahah

http://antirepublik.blogspot.com

Anonymous said...

bkn masaalah berdiri tegak dikedai mamak bro..
dan bukan jg mslh pemimpin..
ini soal mentaliti..

Anonymous said...

ada penghasut di negara ini..indon tu masih tak sedar diri.. bila negara di timpa bencana negara mana yg 1 hantar bantuan...kita tak pergi indon merompak atau kerja kontrak, jadi bibik..pelajar meka dan media meka yg kurang ajar

Anonymous said...

Careful, umat islam terbesar bilangannya adalah indonesia dan semua muslimin adalah saudara kita. Ini mungkin perbuatan yg bersekongkol dgn Yahudi yg mana telah termaktub sbg bangsa yg terror buat fitnah sehinggakan Nazi German Kristian ie Hitler benci mereka dan membakar seperempat penduduk Yahudi dunia

Anonymous said...

Lagi best tuan-tuan dan puan-puan lihat link ni http://www.yuswellnesscoach.blogspot.com

drG said...

Bangsa indon??? Hahaha bukan korang melayu sebangsa ngan idon ni? And indon tu bukan bangsa cuma kerakyatan. Lain kali kalau ke sekolah, cuba tumpukan perhatian sikit k. Bodoh2 belaka commentors d sini. Mcm la korang bagus sangat. Apa org putih tau. Dia dtg sekali sekala ke malaysia. Kalau nak tau standard korang yg benar, tanya ngan penduduk malaysia la bodoh.. Standard longkang adala. Lagi nak tuduh indon nak curi culture korang. Hey bodoh, mana satu culture atau adat yang seratus peratus korang punya? Bahasa pun hampir 40% kena celup dari english. Another 20% dari tamil. Tinggsl 40% je tapi bising nak memartabatkan bahasa tu sampai riuh rendah negara jadinya... Hahahahaha