Sunday, December 11, 2011

0 Tiger Show: 7 Penari Bogel Di Tahan Di Selangor!


Kepada yang berminat menonton 'Tiger Show', Khalid Ibrahim menjemput anda datang ke Selangor.. Mari-mari pilih saja yang mana anda mahu...

Perkara seperti ini tidak berlaku semasa zaman Barisan Nasional (BN) memerintah kerana dulu tak banyak pusat hiburan yang wujud seperti sekarang.

Ini bukti Kerajaan Selangor di bawah pemerintah Pakatan Haram sangat lemah... gagal membendung gejala tidak sihat seperti ini.

Tujuh penari erotik yang leka mempersembahkan tarian di sebuah pusat hiburan di Selayang, kelam-kabut apabila premis itu diserbu polis jam 11 malam kelmarin.

Dalam serbuan itu, mereka terdiri daripada warga Vietnam dan Indonesia berusia 20 hingga 30-an antara 12 individu yang ditahan, selain seorang wanita dipercayai pelacur dan pasangannya yang dicekup dalam keadaan bogel. Jurucakap polis berkata, turut ditahan, seorang lelaki tempatan berusia 40-an yang dipercayai penjaga premis terbabit.

Menurutnya, selain menyediakan pertunjukan tarian tiang, premis itu menyediakan bilik khas bagi pelanggan yang inginkan perkhidmatan seks.

‘’Ini kali kedua premis itu diserbu tahun ini. Pengusaha premis masih degil menjalankan kegiatan haram ini,’’ katanya.

Menurutnya, semua yang ditahan dibawa ke Balai Polis Kepong bagi proses dokumentasi dan kes disiasat mengikut Akta Imigresen 1983.

0 comments:

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates