Tuesday, May 1, 2012

13 Aksi "Blowjob" Beranikah Azmin Ali Menafikan Bukan Dirinya?


Sekali lagi negara kita dikejutkan dengan berita hangat skandal seks terbaru melibatkan Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Mohamed Azmin Ali bersama seorang wanita. Satu babak aksi 'blowjob' dilakukan di kawasan ruang tamu manakala satu lagi dirakam di dalan tandas.

Aksi 'blowjob' ini dipercayai dirakam oleh 'hidden camera system' berteknologi tinggi kerana resolusi pada gambar yang dipaparkan amat cerah. Apapun, beranikah Azmin menafikan skandal terbaru ini?

Gambar penuh klik di sini

13 comments:

Anonymous said...

ini bukan azmin ali.. ini mohamad ali hehehehe

Anonymous said...

- perutnya buncit..azmin tidak..
- video itu besi ..tak leh jadi saksi..
- tak perlu sumpah...

umno suka porno..

jawapan skema...

Anonymous said...

apasal rakaman kali ini penuh warna warni...itu hari hitam putih jer...ini yg bikin kesangsian terlampau ni...ini sungguh tidak adil...memang sah...ini lagi satu konspirasi umno/bn...keh keh keh

Anonymous said...

tak aci lah macam ni...boos dia hitam putih...dia warna warni...mana boleh jadi ini macam...ini mesti agenda nak melaga2kan dia ngan boss dia...adakah patut...memang tidak patut...di manakah letaknya KEADILAN di sini...pada warna warni nya kah...atau...hitam putih nya...keh keh keh

Anonymous said...

Bos dia mesti jealous dengan Azmin. Lawan tokey. Bos dia dengan China Doll buat tonggang terbalik tapi AZmin relax ajer masa blowjob. Gentle ajer Azmin. Keep it up Azmin. Buat lagi blowjob bagi boss you bengang.

izzah said...

perut azmin tak buncit.. dalam gambar ni perut buncit.. orang lain kot?

Anonymous said...

'LUNAK'KAN SUARAMU DGN MIKROFON KU INI...AGAR BAHASA MU NANTI MERUPAKAN BAHASA PERTUTURAN YG LUNAK BELAKA...KEHKEHKEH

NutCrakcer said...

Saman,,,jangan tak saman. Kapal Singh kan ada. Pe takut. Tapi kalau membisu seribu bahasa, kata orang tua-tua memang setuju benar lah tu gambar2 dia. Hehehehe.......

Anonymous said...

Kah2..smua da jadik bebal..

Anonymous said...

sebagai umat islam dan rakyat Malaysia Azmin spatutnya mengambil tindakan berikut :-
1. saman semua bloger yang menyiarkan gambar fitnah tersebut.
2. cabar semua bloger agar bersumpah laknat dengan bersaksikan kesucian al-quran (aku ada baca kisah sumpah laknat dalam majalah al-hidayah keluaran bulan mei - kalau kau orang berminat bolih lah beli sekarang, banyak juga hadis yang bolih menjadi sumber rujukan dalam majalah tersebut).
buktikan anda adalah seorang lelaki bermaruah, benar dan tidak dayus.
pepatah melayu berkata kalau takut bermain ombak jangan jadi nelayan di laut dalam.
takut kerana salah berani kerana benar. takut tersalah mati menjadi nanar.

Anonymous said...

sebagai umat islam dan rakyat Malaysia Azmin spatutnya mengambil tindakan berikut :-
1. saman semua bloger yang menyiarkan gambar fitnah tersebut.
2. cabar semua bloger agar bersumpah laknat dengan bersaksikan kesucian al-quran (aku ada baca kisah sumpah laknat dalam majalah al-hidayah keluaran bulan mei - kalau kau orang berminat bolih lah beli sekarang, banyak juga hadis yang bolih menjadi sumber rujukan dalam majalah tersebut).
buktikan anda adalah seorang lelaki bermaruah, benar dan tidak dayus.
pepatah melayu berkata kalau takut bermain ombak jangan jadi nelayan di laut dalam.
takut kerana salah berani kerana benar. takut tersalah mati menjadi nanar.

Anonymous said...

asyik tak betul je....

asyik tengok perut tak buncit je....

korang memang dah biasa pegang perut abg azmin dan pakcik nuar ke??? yang tau sangat perut depa nie???

org buta pun tau nie muka abg azmin...

saman je la....haprak..penakut .....nanti banyak lagi gambar2 lain keluar...haha.

berani main politik, kena tanggungla....

kantoi.....

Anonymous said...

bole tau tak yang ni doll species apa

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates