Wednesday, May 2, 2012

13 Blowjob: Sorry Bukan Azmin Ali


Oklah... memandangkan Azmin Ali sudah buat penafiaan... kita kena terima lah kenyataan bahawa lelaki yang di blowjob dalam tandas itu bukan Azmin, walaupun baju, jam tangan malah susuk tubuhnya menyerupai Azmin...

Cukuplah kita digelar penyebar fitnah...

Kita anggap sajalah lelaki diatas hanya menyerupai Azmin Ali...

p/s: Nabil kato "Lu pikiiiiiirrrr la sendiri......."

13 comments:

Anonymous said...

betul bro... bukan azmin ali tapi ali azmin kot? hehehehehe

Bro Becx said...

ini analisis di brobecx

http://brobecx.blogspot.com/2012/05/hot-scandal-azmin-ali.html

Anonymous said...

malu dengan politik tanah air yg tak habis2 dgn isu seks ahli politik. Kalau ini ternyata fitnah dosanya amat besar di sisi Allah. Kalau berita ini benar tidak seharusnya dijaja sebegini rupa.Ini adalah dosa antara dia dgn Allah. Pemimpin corrupt, tak amanah, makan duit rakyat, adalah lebih bahaya kerana ianya melibatkan maslahah umah. Pemimpin is just a custodian of nation's wealth. So janganlah berbelanja harta rakyat itu mcm harta sendiri. Hentikanlah politik seks ni, malu dengan negara lain.so dirty trick.

Anonymous said...

biarlah dosa dia yg tanggung

ELDIFASO said...

MASALAHNYA! DIORANG NI SEMUA NAK AMBIL ALIH TAMPUK PEMERINTAHAN NEGARA.KALAU DIA ORG BIASA, BIAR DIA NGAN TUHAN.TAPI YG NIE , DAH LAH BURUK MORAL, PASTU NAK PERINTAH MALAYSIA, KAT NEGARA BARAT YG KAFIR TU PUN, ORG CAM NIE DAH TARIK DIRI ATAU DITOLAK.TAPI KAT SINI, POLITIK TAKSUB PUNYA PASAL, OK KAN JE...PAS SONYAP JE..CAM SIAL!

Anonymous said...

Buat Eldifaso,
Adakah yang sedang memegang tampuk pemerintahan sekarang ini moralnya begitu elok. Dengan skandal lembunya, komisen kapalselammya, skandal altunyanya, skandal rogol amahnya, skandal menteri masukkan duit berjuta ringgit ke akaun artis, gaji menteri begitu besar? Taksub punya pasal, ok kan je. Sonyap je. Cam sial

Anonymous said...

Anon May 2, 2012 1:43 PM,

Bukan main seronok engkau cakap tentang skandal lembvu, Altantuya, kapal selam dsbnya...

Kau yakin benar apa yang ada dalam otak kau tu..? Kau ada bukti atau kau DENGAR ada orang cakap?

Anonymous said...

KEPADA ANON ..May 2, 2012 1:27 PM
bro semua benda yg ko ckp tu ada bukti black and white ke?ke ko ckp main tabur je? ko kasi tunjuk hitam putih aku percaya ko benda ko ckp satu2 ..or x jgn buat fitnah dosa bro ..Makan daging saudara sendiri .kita ni x tau ape2 tgk dari jauh sudah la ..jgn plak macam kita ni ada di tempat kejadian..well ko tgk gambar2 tu bole la aku percaya ..bukan main tabur je..Hak tuih.Pui Pui.

worldLORD said...

Habis macamana pengundi nak tahu tingkah laku dan peel wakil mereka yg bersalh laku jika tidak di sebarkan...bila tersalh pilih lagi nanya....

Anonymous said...

ok confirm ni bukan Azmin Ali.

Utk pengetahuan semua, Azmin tidak akan memakai baju yang sama pada setiap masa. Beliau akan memakai baju yang berlainan setiap hari.

Anonymous said...

kepada Anon May 2, 2012 2:36 PM,

memanglah dia tak pakai baju yang sama hari-hari, ko tengok warna seluar dia lain. Mestilah hari lain tu, bodoh tul....

Anonymous said...

ape ke bangang la ..mesti la dye pakai baju lain ari2 ..xkan la nak pakai baju same je ari2 cam ko ..hahaha ..wa x nak pemimpin wa kaki skandal ..terang2 da bukti dpn mata ..haha

Anonymous said...

Hoi anonymous, takde otak nak fikir ka? Macamana nak ada buk kalau media semua di kawal government? Of course lah diorang takkan cakap pasal kenurukan diorang sendiri? Ko ada otak ke tak anon? Isu lembutu dah terang lagi bersuluh, BN langsung tak cover kat tv3suku ke, utiuseks dan selainnya. Isu PKFZ? Kalau ko ada otak dan baca, fahamkan isu dan perjalanan kes ni dari awal sampai la ni, ko akan tengok macam2 kepelikan perjalan kes, saksi tarik diri, tuduhan gugur etc.... Woiiii nampak sangat lah banyak cover up? Pilihanraya tak adil ko faham tak kenapa? Ke ko ni bodoh sangat? BN ke ut telur ke tak mau kasi pilihanraya adil dan bersih? Paling kurang pun kasi media neutral tak sokong sape2, or at least bagi satu channel tv PR punye? Barulahhhhhhh adil peeee? Sekarang BN main kecut telur! Takut kalahlah katakan....

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates