Monday, January 7, 2013

8 Video Serbuan Pusat Khidmat Urut B2B Di Shah Alam..


Kalau nak cari rumah urut tak susah sekarang ni... memang dah bersepah rumah urut kat semua tempat... Gejala tak sihat ini harus di bendung dengan segera kerana ianya boleh merosakkan akhlak remaja zaman kini...

Terbaru sebuah rumah urut di Shah Alam turut menawarkan khidmat urutan 'B2B'? B2B tu apa?

B2B tu maknanya urut Body to body... macammana urut body to body ni? nak tau tanya Khalid Samad.. dia tau kot :p

Undilah pakatan dapat urut B2B!! Ok selamat menonton!!


8 comments:

mk said...

Bagus bila dibongkar kegiatan maksiat seperti in tapi jadi buruk dan hubuh yang amat sangat bilamana dijatuhkan aib orang apatah lagi seorang wanita yang diambil gambar dalam keadaan bertelanjang bulat sebegitu. Sepatutnya jurukamera ini lebih bertanggung jawab serta lebih berakhlak.

Anonymous said...

lantaq pi la... tu gambaq org kapiq haribi....

Anonymous said...

Aku setuju. Kenapa mesti ambil gambar sampai macamtu? Tak peduli lah orang islam ka tidak.

Anonymous said...

Bangang juga kau ni.. Yg melanggan tu melayu islam.. Akal kau ltk mne?? Ke kau mrh sbb x dpt masok lg lps ni? Pui!!

Anonymous said...

rata2 umah urut kat selangor dan KL...adalah pemilik cina DAP....tahniah Pas...!!!

Anonymous said...

Tolong buat serbuan ke premis urut b2b ni juga. Hotline no 0162300128. Memang sial mereka sediakan perempuan cina dan vietnam dgn nayaran 118 per urut dan mnawarkan vip card untuk pelanggan dpt diakaun rm99. Boleh save no di atas dan tenhok we chat dia ye.

Anonymous said...

Tak pulak harga.... hmmmmmm,HEY bodoh mana yg kat semua milik dap....pakai nama org lain... ckp dap pun.... kat sek23 shah alam siapa yg promosi kedai urut.... kedai milik org mic juga... sy dah bukti... yg ckp milin dap
... u ada bukti ke, KESIAN masih ada une......ini mesti budak belajar by kotta system.

Anonymous said...

Hi, may I know the address of this massage centre please? I will report to D7.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates