Wednesday, March 27, 2013

26 Panas Gambar Seks Nurul Izzah Sudah Tersebar... Sape Mau Jawab??

GAMBAR INI ADALAH AKSI DIDALAM BILIK PENSYARAH........


Adakah gambar yang dimaksudkan oleh Saifuddin Nasution?

Menurut sumber blogger Mat Kilau Penang... Mungkin gambar ini bakal mengegarkan suasana politik tanah air selepas ini? Mungkin ya mungkin tidak akan tetapi keberangkalian itu amat tinggi. Yang mula mendedahkan pekara ini adalah dari Saifuddin sendiri. MKP rasa mungkin dah ada pepecahan didalam kem PKR. Mungkin Saifuddin tak dapat apa yang diminta hingga nak buka pekung dalaman. Takkan nak bagitu "direct" mesti ada kona-kona. Fitnah dan salahkan UMNO itulah taktik melepaskan diri walaupun tak setuju dengan pucuk pimpinan........

Di peringkat dalaman kepimpinan tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR), tidaklah menjadi satu rahsia lagi akan kewujudan 2 kelompok pimpinan yang masing-masing cenderung kepada Presiden parti, Datin Sri Wan Azizah Ismail dan Timbalan Presiden, YB Azmin Ali

Bibit-bibit perpecahan ini sudah bermula sejak kempen pemilihan Nasional PKR 2010 lagi dan semakin menjadi ketara apabila Azmin Ali memenangi jawatan Timbalan Presiden.

Ketika kempen pemilihan Nasional 2010 berlangsung, sokongan penuh Wan Azizah ke atas pencalonan Datuk Zaid Ibrahim sebagai Timbalan Presiden parti menjadi persoalan umum kerana logiknya, Azmin Ali yang lebih layak kerana sudah bersama-sama dengan parti sejak mula ditubuhkan, di samping kesetiaannya kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim yang tidak boleh dipersoal sesiapa.

Antara kepimpinan parti yang diketahui cenderung kepada Wan Azizah ialah YB Fuziah Salleh, YB Nurul Izzah, YB Tien Chua, YB Xavier Jayakumar, Mustapha Kamil Ayub, Shamsul Iskandar, YB Yusmadi, YB Elizabeth Wong, YB William Leong, YB Sivarasa dan YB Dr Mansor Othman.

Manakala pemimpin parti yang berdiri teguh di belakang Azmin Ali ialah N.Surendran, YB Zuraida, YB Dato Kamarul Baharin, YB Dato Johari Abdul, Rafizi Ramli, Latheefa Koya, YB Haniza Talha, YB Nik Nazmi, YB Abdullah Sani dan YB Azan Ismail.

Walaupun perpecahan ini cuba diselindungkan dari penglihatan ahli di peringkat akar umbi tapi sudah kedengaran suara-suara kecil yang bertanya kenapa setiap kali program di kawasan salah seorang dari kumpulan yang disebutkan di atas, pihak yang satu lagi tidak hadir?

Sebagai contoh, program parti di kawasan Nurul Izzah iaitu Lembah Pantai, tidak akan dihadiri oleh Azmin Ali. Begitu juga sebaliknya dengan program parti di kawasan Gombak di mana Azmin sebagai ahli Parlimennya, juga tidak akan dihadiri Nurul Izzah.

26 comments:

Anonymous said...

Siapa ek Pensyarah tu. Yang pernah jadi pelajarnya mesti kenal. Kepada yg kenal tolonglah beritahu kt dlm blog ni. Nak tanya kat Pensyarah tu..syok tak kena kolom. Kata orang dulu-dulu klau tertelan air tu boleh awet muda.

bong dom said...

sila bertukar laman web saya
http://joezuax.blogspot.com/
Terima kasih untuk jenis anda

Anonymous said...

Mata Pelajaran Biologi kot...
Penggunaan Protien Asli mampu melincinkan kulit muka.
Satu kajian ilmiah bagi pihak pengundi Pantai Dalam.

Anonymous said...

umno dan fitnah tak boleh pisah

Anonymous said...

UMNO MEMANG KAKI PORNO DAN PEMITNAH..

Anonymous said...

Kasi keluar jer la senang citer masuk kat muka surat depan news..biar terbuka mata dan hati diaorg nie yg keluarga 69 nieh tak layak jadi pemimpin...sebab ramai benor nak bela nasib family sengal nie..mcm diaorg yg bangun negara...porak perandakan malaysia adalah...lg korg buat mcm nie ramai lg yg duk kesian kat dia...benci aku dgr org yg bela dia mcm dia bg keuntungan kat korg...selama korg hidup kat malaysia nie siapa yg bangunkan malaysia...KERAJAAN BN LA!! Dia buat apa jual kote kat korg tau tak..bodoh tak leh nak ajar arr siapa yg sokong keluarga 69 niehhh

Anonymous said...

Gambar no. 1 blur. Gambar no.2 nampak tak real macam diedit dengan lemah. Tak boleh dijadikan bukti yang kukuh.

Hati-hati dengan sumber yang tuan dapat. Mungkin datang dari pihak lawan tuan untuk menjatuhkan kredibiliti tuan.

Anonymous said...

Bodoh betul orang pkr, kononnya video ini berada dalam tangan siafuddin nasution, satelah itu dipamerkan di blog atau facebook,
Selalu orang saperti papa gomo dan bloggers yang terkenal akan lakukan.
Tindakan macam budak2 darjah 2,
Semua orang dah faham dengan strategi yang bodoh, bangsa pengkhianat negara.

Anonymous said...

Video ni dari sumber PKR jgn layan sangat. Bimbang ini satu perangkap. Kena tukar game. Kita tak tahu kesahihan video ni. Yang penting bukan media pro BN yg dedahkan dulu dan takda sebab mereka nak saman blogger BN.

Apapun mmg bestlah jadi laki dlm gambar tu hu hu.

Anonymous said...

pic baju ngan tudung pompuan tu aq tengok tak sama. Cuba korang tengok dan buka mata luas-luas. yg duduk kt kerusi mcm pakai baju kurung, yg kt pintu tu pakai baju lain.tudung pun warna tak sama.

Anonymous said...

benda sedap deme...tambah kotei kena isap..

Anonymous said...

POLITIK PENUH FITNAH WAJIB DITOLAK OLEH ORANG2 MUSLIM.

Anonymous said...

SEKS, LUCAH, FITNAH, DAH JADI DARAH DAGING UMNO HASIL DARI RASUAH YANG MEREKA MAKAN...SO APA NAK HERAN KELUAR CERITA MACAM NI ...ALIF, MIM, NUN, WAU....BUNYINYA SARKAS. SO UMNO NI PERANGAI MACAM BINATANG DALAM SARKAS, KITA NI RAKYAT JELATA YANG MENONTON PERSEMBAHANNYA. TERPULANG KEPADA KITA NAK TERHIBUR ATAU TERMUNTAH DENGAN PERSEMBAHAN AHLI-AHLI SARKAS NI...TERMASUK ADMIN WEB NI.

Anonymous said...

Siarlah dalam surat khabar lagi cepat lagi bagus terutama Utusan. Senang jadi jutawan segera

Lyyanie said...

Setau aku yang kuat fitnah Pakatan je. Sume cite asal boleh je. Endingnye takde terus senyap. Bab convert cite ngan edit video mmg no 1. Sedau la sedare sume.. Celikkanla hati tu. Jgn nti menyesal di kemudian hari. Bersyukur la kite di Malaysia ni masih dapat hidup dlm keamanan. Alhamdulillah...

Anonymous said...

Utk pengetahuan korg..aku ex-uniten..nurul izzah pun ex-uniten..1 batch ngan aku tp aku x tau dia course ape...penah 2,3 kali terserempak ngan dia dlm lif..masa tu kes anwar kena pecat panas lg..aku graduate tahun 2002..aku x brani nak tuduh..tp mcm ni la rupanya dlm bilik pensyarah di uniten..ade tingkap besar kat dinding. Sape x caya bole pegi cek..dkt bangunan admin n DOE..department of engineering

Anonymous said...

Astagfirullahaladzim~
itu lah islam menggariskan mesti ad saksi utk kes2 zina spt ini..
video atau gambo xbguna langsung sebab org boley alter, jgn la jadi jahil mcm zaman jahiliah sebab kita dalam zaman teknologi sekarang!!
JUST SAYING~

n one more thing, zaman ni fitnah seks dalam politik memang popular ea? ntah pape laa~ -_-'

Tarzan Malaya said...

nak tau lebih detail tentang hal nih.. sila click sini... anda akan tau...

http://mak-andak.blogspot.com/2012/10/fitnah-itu-lebih-kejam-dari-membunuh.html

Anonymous said...

Jom tengok Filem @ http://msgvideo.blogspot.com

Anonymous said...

Secara peribadi sebagai seorang ibu, saya amat terguris hati dengan pengedaran klip video memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan.

Sebagai pengajar yang diberi amanah untuk mendidik anak sulung saya, tindakan bekas pensyarah itu adalah dikutuk dan dikeji serta melanggar sepenuhnya tata etika sebagai seorang dengan memanipulasikan anak saya yang masih mentah ketika itu.

Saya dan keluarga tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap beliau dan sesiapa yang terlibat membuat sebaran klip video tersebut.

Sekian untuk makluman.

Dr Wan Azizah Wan Ismail
http://wanazizahblog.com/

Anonymous said...

ade yang kata video boleh edit..ada pulak kata ini fitnah jahat dari umno..tapi bila tgk kat blog Wan Azizah,dia sendiri mengaku nak saman bekas pensyarah anaknye itu disebabkan sanggup melakukan benda terkutuk kpd anaknya yg masih mentah pd ketika itu..bermaksud dia mengiakan perbuatan pensyarah dan anaknya Nurul Izzah..so..adakah kata2 dalam blog Wan Azizah tu pulak yg edit????

Anonymous said...

Aku berpendirian jangan ghairah sangat menyebarkan aib sesiapa pun,lebeh baik ikut landasan Islam yang wajar patuhi dari membuat benda menjatuhkan maruah.
Orang -orang yang beriman perbuatan macam ini dikutuk Allah.
Kita punya ibu,kita punya adek perempuan kakak.Semai iman didada anda jangan semai dan mengamalkan ilmu IBLIS dan SYATAN.Ingatan untuk diriku dan semua yang total Islamnya.

Anonymous said...

guys the whole pic looks very amateurish photoshopla....tak suka BN it's ok tapi guna taktik macam ini memang tak credible dan matang!

Anonymous said...

aduhai, macam ni ke suasana politik msia? sebarkan video lucah sepanjang masa? tula orang suruh belajar tinggi², bagi ilmu video editing mantap. budak 10 tahun boleh buat lagi bagus.

matangkan lah politik anda, rakyat malaysia bukan lagi monyet di atas pokok.

Anonymous said...

Kena kat pakatan haprak..semua tak matang..tak mature la..porno la..kena kat bn...24jam didendangkan untuk meraih sokongan...muak aku..puak puak hipokrit...tetambah kalau melayu islam..akai ada pikir..jgn taksub melulu...24jam kena main ngan dap..

JAKA said...

NAMPAK JELAS PEMBOHONGAN UMNO... LOW CLASS UMNO

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates