Saturday, April 20, 2013

11 #PRU13 Khalid Samad Bikin Panas!!


Calon PAS, Khalid Samad yang mempertahankan kerusi Parlimen Shah Alam bikin panas, apabila hadir di Pusat Penamaan Calon tanpa memakai sepatu kemas, hanya memakai capal... dia ingat ni markaz PAS ke?


Muka Khalid Samad cuak bila bertemu Zulkifli Noordin
Hahahaha! kita tunggu sejauh mana Khalid Samad nak lari!!


11 comments:

Anonymous said...

tobat lahom Zulkulum babi tu kalah....pukimak zul kulum...

Anonymous said...

Kami sanjung tinggi di atas ketegasan princip Islam dan kebenaran yang di pegang oleh YB Zul Nordin. Jika penduduk Shah Alam mempunyai nilai Islam yang jati, YB Zul akan menang.

Anonymous said...

Ouihh indahnya bahasa org pas ker mcm ni

Anonymous said...

Antara YB Zul Nordin dan Khalid Gereja; YB Zul lebih konsisten dengan Islam. Khalid lebih sesuai digereja PJ dan penduduk Shah Alam yang junjung Islam semestinya undi YB Zul. Yang masih berfahaman asobiyyah, boleh teruskan memaki-hamun sepanjang hidup mereka.

Anonymous said...

Awak yg kena taubat, mencaci org Allah x murka.. Kecuali awak bukan muslim, x kisah la ya

Anonymous said...

zol kolom la ni dah pakai songkok lanun,ketayap busuk dah buang longkang,sbb cita2 nak jadi lanun terkenal jika menang....jawab dia kau boilh mampos lah zol kolom!!!!

Anonymous said...

Betullah apa yang Khalid Samad tu pakai baju Melayu bersamping dengan selipar Melayu bukan dengan kasut. Awat hampa semua ni tak belajar sejarah ka?

Anonymous said...

WOOOiiii....BABI UMNO...!!! HANG PA TAK TENGOK KA...TENGKU ADNAN MANSOR PUN PAKAI SELIPAR CAPAL..... LAWAN HUSAM MUSA DI PUTRA JAYA...???!!! LAIN KALI NAK KATA ORANG..., CERMIN MUKA HUDOH HANG PA TUU DULU...!!!! BABI PUNYA UMNO....!!!!!

Anonymous said...

Alahai pas nih main cakap babi pulak.. Mcmana PAS mengaku ikut sunnah NAbi SAW kalau perkataan babi jadi mainan mulut? Maybe awak bukan muslim, so tak dosa la cakap babi, tak applicable..

Anonymous said...

Bodoh.. tak ada issue nak tulus, gi tulis Khalid Samad pakai capal. Dah memang capal adalah kasut tradisi org melayu. Nampaknya kau ni betul2 fan Khalid Samad sampai pakai capal pun kau perasan. Kau tak perasan ke Tengku Adnan pakai baju melayu biru bercapal masa penamaan culun Putrajaya? Kau kalau UMNO pakai selipar jamban pun kau tak perasan.

Anonymous said...

Bodoh.. tak ada issue nak tulus, gi tulis Khalid Samad pakai capal. Dah memang capal adalah kasut tradisi org melayu. Nampaknya kau ni betul2 fan Khalid Samad sampai pakai capal pun kau perasan. Kau tak perasan ke Tengku Adnan pakai baju melayu biru bercapal masa penamaan culun Putrajaya? Kau kalau UMNO pakai selipar jamban pun kau tak perasan.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates