Monday, April 22, 2013

4 #PRU13 Sumpah Laknat Ummi Hafilda - Pegang Al-Qur’anUmmi Hafilda Ali membuat sumpah laknat sekali lagi bagi membuktikan segala dakwaan sikap curang kakak iparnya, Shamsidar Taharin dengan Anwar Ibrahim adalah benar.

Kali ini, ia dirakam dengan begitu jelas sekali di mana Ummi memegang al-qur’an selama 8 minit semasa melafaskan sumpah laknat.

Video URL: http://youtu.be/ewlJ2FPfqwo

"TIDAK SANGKA SAYA HARUS MELALUINYA SEKALI LAGI SELEPAS 13 TAHUN BERLALU, SEMUANYA KERANA KASIH SAYANG SAYA YG MENDALAM KEPADA AGAMA SAYA, BANGSA SAYA DAN NEGARA SAYA.INI LAH PENGORBANAN TERBESAR SAYA KEPADA UMMAH DAN NEGARA. APA PUN PANDANGAN MANUSIA TERHADAP SAYA, YG PENTING ALLAH TAU NIAT ATAU NAWAITU SAYA. SEKIRANYA SAYA BERNIAT JAHAT SAYA MOHON ALLAH HUKUM SAYA , TETAPI SEBALIKNYA SEKIRANYA NAWAITU SAYA ITU DEMI KESEJAHTERAAN UMMAH , MAKA SAYA MOHON ALLAH LINDUNGI SAYA DAN MEMBERI KEMENANGAN BESAR KEPADA SAYA.

KEPADA PENYOKONG-PENYOKONG SETIA SAYA ,SOKONGAN ANDA DAN DOA ANDA AMAT SAYA HARAPKAN DAN HARGAI. HANYA ALLAH YG BALAS SEGALA BUDI BAIK ANDA. YG PENTING DOA UNTUK NEGARA AMAN, SELAMAT DARI GANGGUAN PENGKHIANAT-PENGKHIANAT NEGARA DAN DARI ANASIR-ANASIR LUAR.
AMIN YA ROB BAL ALAMIN." Ummie Halfida

4 comments:

Ina Omar said...

berani kerana benar.. Allah akan tunjukkan jalan bagi orang yang benar... Teruskan perjuangan anda, Sis Umi Hafilda...

Anonymous said...

Ya Allah Engkau buka lah pintu hati jutaan hamba Mu yang masih tidak dapat melihat kebenaran ini.
Ummi teruskan perjuangan menentang yang batil. ALLAHUAKBAR

Anonymous said...

na'uzubillah.... inilah sumpah laknat yg harus tiap dari kita percaya....
والله أعلم

nabila said...
This comment has been removed by the author.
 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates