Sunday, May 31, 2015

0 Sapa kata @khairykj dan Pemuda tak relevan - siri 2


Program Fit Malaysia di Johor Sabtu lepas meletop! Tahniah kepada puluhan ribu rakyat Johor yang berlari, berbasikal dan join macam-macam aktiviti kecergasan di Dataran Bandaraya untuk FitJohor.

Harap-harap tak ada lagi pihak yang cuba nak lagakan PM dengan KJ dan Pemuda. Kalau mereka masih nak laga-laga kan, biar depa ni je lah yang buat program tiap2 negeri tarik crowd puluh2 ribu - semua crowd natural yang hargai inisiatif kerajaan BN.

Bukan Fit Johor je KJ dah buat. KL dah. Melaka dah. Pahang dah. Sabah dah. Negeri 9 dah. Sarawak dah. Semua dibanjiri lebih 20 ribu rakyat Malaysia segenap masyarakat - paling banyak anak muda.

KJ akan bawa lagi ke semua ibu-ibu negeri. Dan ke kawasan luar bandar. Tu tak masuk lagi program2 sukan pemuda di peringkat bahagian dan cawangan.

Cukup-cukup lah tu nak lagakan KJ dan Pemuda. Jangan kata KJ dan Pemuda tak relevan. Tepuk dada tanya selera - siapa yang tak relevan sebenarnya?

Mungkin yang dok sibuk adu domba pemimpin. Mungkin.

Kiriman email : MahaKaya 

Ni komen aku... Kepada AB. Jalil Backer Mykmu yang dok meroyan dalam fesbok tu, sesekali turun la padang join program Pemuda. Tengok macam mana kita orang buat kerja! Jangan sibuk nak bangkang dari longkang... Hasilnya habuk pun tarak!

0 comments:

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates