Monday, September 19, 2011

Gambar Bogel Anwar Ibrahim Disebarkan di Sungai Petani!Orang kampung pun boleh cam gambar bogel itu Anwar Ibrahim... Takkan pula Kak Wan Azizah dan Nurul Izzah tak boleh nak cam.... nyatakanlah pendirian mereka bahawa itu adalah Anwar Ibrahim...

Jangan marah lah kalau gambar bogel Anwar ini diedarkan secara free di Sg Petani.. bukan apa, sebenarnya rakyat sudah bosan dengan pembohongan yang di lakukan oleh Anwar Ibrahim. Kantoi!!

Penduduk Taman Seri Bayu, Sungai Lalang, dekat sini kecoh dengan penemuan poster gambar bogel pemimpin PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, awal pagi semalam.

Majlis Ketua Kampung/Komuniti Taman Seri Bayu, Ahmad Bakar, 52, berkata, poster yang bersaiz A4 itu dicetak dua halaman (depan dan belakang) yang memaparkan gambar Anwar dalam keadaan bogel di halaman hadapan.

Menurutnya, di halaman belakang pula memaparkan gambar Anwar bersama ahli keluarganya namun, gambar yang dipaparkan di halaman itu menunjukkan Anwar dan keluarga lengkap berpakaian.

“Poster itu dijumpai bertaburan di atas jalan masuk menuju Taman Seri Bayu dengan kata-kata kesat turut dicetak bersama gambar terbabit.

“Saya percaya pihak yang mengedarkan poster terbabit mengambil kesempatan untuk mempengaruhi orang ramai sempena Majlis Jamuan Hari Raya dan Perasmian PKR Cabang Merbok yang bakal diadakan malam ini (semalam) dan dijadualkan dirasmikan Anwar,” katanya kepada Sinar Harian di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Muda, semalam.

Sehubungan itu, Ahmad membuat laporan polis di IPD Kuala Muda jam 1.57 petang semalam berikutan kecewa dengan sikap pihak yang mengedarkan poster berkenaan.

Menurutnya, dia meminta pihak polis untuk menyiasat kes berkenaan.Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Hashim Ali mengesahkan menerima laporan tersebut.

6 comments:

Unknown said...

ala nuar bukannya kisah sangat pasal gambar bogel ni. Lagipun benda yang dia buat tu beda sedap huhuhu

Anonymous said...

sampai bila wan azizah hendam memendam rasa? cecita je lah kak wan...

Anonymous said...

Apo nal dimarahkan. Kan tu kerjo dio. Oran kato hobi. Eden selalu cakap-tak kan buayo tak makan bangaki: kucing mano tak makan ikan. Ni ikan kulit puth lagi lomaklah.. Kalo dia bogel apo nak diherankan selalu sangat dio buat tu.

Anonymous said...

Tak payah dok bising la..itu bukan gambar Anwar.

Unknown said...

test

Anonymous said...

Nak jugak nengok gambar full-frontal Anwar berbogel...macamana lah rupa anu nya tu ye?...hehehee...