Thursday, February 5, 2009

ProKJ Fan Club

http://chatroll.com/prokj-fan-club

Laman blog rasmi http://prokjfanclub.blogspot.com/

ProKJ Fan Club ditubuhkan secara rasminya pada 01 Feb 2009, bertujuan untuk mencari dan mengenal pasti lebih ramai lagi penyokong yang terdiri dari pada pelayar-pelayar laman maya dan juga bloggers yang menyokong kepimpinan YB Khairy Jamaluddin.

Kami juga mengalu-alukan sebarang komen atau cadangan bagi memperbaiki kelemahan ProKJ Fan Club supaya akan memberi lebih manfaat lagi kepada semua ahli di masa hadapan. Sekiranya ada kekurangan, kami di ProKJ Fan Club, ingin memohon berbanyak maaf dan seharusnya kami akan berusaha untuk buat yang terbaik dimasa hadapan..

Disamping itu juga kita dapat menanam semangat setiakawan diantara bloggers dan juga pelayar-pelayar di laman maya, berpemikiran sihat, hasrat dan cita-cita yang jitu dan kental serta mempunyai sifat-sifat positif untuk setiap ahli serta agar dapat melahirkan lebih banyak lagi bloggers ditanah air kita.

Merancang, melaksanakan dan menilai program dan aktiviti ahli, mengusahakan dan membangunkan aktiviti yang berprestij, global dan menekankan kaedah-kaedah terkini serta kehendak semasa.

Memberikan peluang dan memdedahkan perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi kepada ahli serta menganjurkan kursus, seminar yang berkaitan dengan teknologi maklumat.

Akhirkata, semoga Pro KJ Fan Club akan terus berkembang dan harapnya kita dapat berjumpa lebih ramai lagi ahli ProKJ Fan Club akan datang.

Salam Perjuangan

Bro Jinggo Pengerusi ProKJ Fan Club