POLITIK HARIAN: Desak PM Letak Jawatan : Irwan Fahmi Harus Sedar Diri

Thursday, August 29, 2013

Desak PM Letak Jawatan : Irwan Fahmi Harus Sedar DiriMenteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin hari ini mempersoalkan kedudukan Ketua Pemuda Perkasa, Irwan Fahmi Ideris berhubung kenyataan beliau mendesak Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak meletakkan jawatan.

Menurut Khairy, Irwan Fahmi seharusnya tahu di mana kedudukannya sekarang ini dan desakan tersebut seharusnya diberikan kepadanya.

"Siapa dia yang mahukan Perdana Menteri letak jawatan? Sebelum die desak Perdana Menteri, seharusnya dia yang letak jawatan dulu.

"Dia hanyalah Pemuda Perkasa. Sedangkan presiden dia pun kalah dalam Pilihan Raya Umum lalu," katanya kepada media pada Rumah Terbuka Aidilfitri di Stadium Juara di sini hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas tindakan Irwan Fahmi yang mendesak Najib meletakkan jawatan kerana mendakwa Perdana Menteri itu masih lagi menggunakan kaedah lama yang masih lagi meminggirkan kaum pribumi di negara ini dan mengagungkan kaum lain.

-Rakyat News

4 comments:

yeopkgb said...

Tak yah la duk berlawan suruh orang lain letqk jawatan.??muhasabah diri dulu..angpa berdua pun mcm perangai mat hijau..

Anonymous said...

Dia adalah salah saorang rakyat Malaysia dan pengundi.Saya sokongNajib letak jawatan

Nurul Nizam said...

pegi daaa.. Najib memang patut letak Jawatan pon..

Lembab x habis2.

Ibrahim Ali kalah sebab berlawan kat tempat kubu kuat PAS.. jgn ingat Khairi Jamaludin menang boleh berlagak pandai sgt.!

ce try letak Khairi bertanding kat kubu kuat PAS.. conform kalah punye lah..

sekurang2nya PERKASA inilah yg kedepan bila sesuatu isu.. blah la..!!

Anonymous said...

MEMANG LAYAK PUN PM LETAK JAWATAN BANYAK PERKARA UYANG TAK SELESAI LAGI PUN PEMBUNUH ALTANTUYA ,PERASAUH DUIT KAPAL SELAM TAK BOLEH SELAM,PENGKHIANAT NEGAR MENIPU UNDI.INI RUPA ORANG NAK JADI PERDANA MENTERI MALAYSIA.NAUZUBILAH