Friday, June 1, 2012

22 Himpunan Hijau Ke Putrajaya Tidak Memberangsangkan




'Himpunan Hijau ke Putrajaya' yang diadakan di Stadium Darul Aman hari ini nampaknya gagal menyainggi Majlis Sambutan Ulang Tahun UMNO yang ke 66... Kat situ je aku boleh nampak puak PAS tak mampu menuju ke pintu gerbang Putrajaya... Haha malas nak cerita banyak nanti Nik Aziz marah!

Selanjutnya baca di sini....


22 comments:

Anonymous said...

Saudara Politik Harian,


Jangan-jangan gambar diambil terlalu awal ketika hadirin belum semua sampai lagi, tak?

Anonymous said...

Fitnah dosa besar bro

Anonymous said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=369245169803593&set=a.102358016492311.3301.102353559826090&type=1


pas tu gambar ni aper?

Anonymous said...

orang berblogging,ko pon nak berblog..orang cakap jujur,ko plak nak kencing merata-rata...hahahahahha

Anonymous said...

dah la fitnah, fitnah bodoh lak tuh..uhu

Anonymous said...

nape letak gamba masa stadium kosong jer? lg senang

Anonymous said...

hahahaa... agak2 la kalau nak nipu...ingat org buka internet buka blog ko je ke.. ada bnyk blog lain la bangang..ni gambar jam 4 ptg , cer tjuk gmbar yg diambil jam 8mlm

Anonymous said...

....agaknya blogger ni tak cukup akai ka apa? Kalau nak klentong pun, klentong ler betui betui. Aku tgok header dia pun dah blh agak.....ni mesti gang pencacai jubuq UMNGOK! Masih taj sedar-sedar lagi......hang tak takut Allah ka ?

Anonymous said...

bodoh punya blogger, akai tadak ke? kantoi... cukuplah dok buat dosa, buat fitnah... apa kau dapat? bertaubatlah cepat2 sebelum mati!

Anonymous said...

lawak la saudare blogger ni...maybe skola x tinggi ni..

Anonymous said...

hahahahahahaha kesian pesal puak langau PAS duk meroyan kat sini? PANAS KE?

Anonymous said...

x abih2 nak menipu.ko ingat org zaman skrag bodoh mcm ko ke..dasar blog pencacai umporno..

Anonymous said...

Kepada tuan blogger dan siapa2 yg masuk blog nih, kalau betul2 nak tau ramai ke tak datang perhimpunan hijau nih, meh tengok time org dah ramai dtg. bukan time kol 2,3 ptg orang baru nk berkumpul, pastu kata "sket".kan tak malu rasenye??lagi aku nak komen sket, time perhimpunan ke 66 umno baru nih, kalo korg tgk sebenarnye stadium tak penuh! tapi time penggambaran, org2 disuruh bergerak ke separuh stadium, sbb nk tunjuk macam ramai yg datang!

Anonymous said...

alah,, ni time petang.. lg pun hujan.. asal x post pic yg mlm???

IBM said...

Salam Tuan Admin,

Mohon utk linkkan blog saya di sini. Blog tuan telah saya linkan di blog saya.

Blog saya : http://ibm-akusayangumno.blogspot.com/

Anonymous said...

Hello bro jingga...udah-udahlah tu.Perhimpunan yang aman, islamik lagi syahdu ni pun nak buat fitnah. jadilah manusia yang baik dan berakal, kelak anak dan keturunan kamu akan beruntung juga....

Anonymous said...

mls nk komen byk2???...mmg xleh komen pon sbnrnyer kannnnn..klo komen kang kantoi menipu plk..himpunan stat kul 4..amik gmbr kul 2..mmg ah xde org..adoyaiiii...kah kah kah..

Anonymous said...

Kalau nak tulis pun agak2 la. Jgn menipu sangat. Lain kali bgtau je 10 orang yang mai. Bodoh punya blogger. Akai keja nak menipu je. Malu aku kalau hang ni islam. Moga Allah ampuni dosa hang wahai si munafik

Anonymous said...

kameraman pun takda kat atas stage kecik tu...nmpk sgt menipun ko ni...maknenye program blom stat...

rakus said...

kehkehkeh gambo atas siap pasang lampu...gambo bawah terang benderang...tak cukup terang lagi ke sebelah "siang" pun nk dipasangnya lampu kahkahkah...biasalah mentaliti bloggers umporno...bodoh, sombong, yg nk duit...patut pun umporno bn melingkup..

Anonymous said...

Tuan blogger, bape ringgit dpt upah wat keje nih? Ko letak pic time awal2 event baru nak start, pastu kata event tk dapat sambutan? Blaja mana ni?Puak2 Umno kalau ade teloq (kalau ade la..), tlg tengok page aku paste kat bawah nih. kalau tak tgk, makne korg meng'lembu' kan diri sendiri.TQ

http://www.fizgraphic.com/2012/06/koleksi-gambar-gambar-himpunan-hijau-di.html

Anonymous said...

nah.. kepada yang aktif2 sebarkan la cerita sebenar supaya org camni xde tempat...

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates