POLITIK HARIAN: Azhar Idrus Suruh Undi Barisan Nasional : Paham Tak Orang PAS !!

Friday, July 19, 2013

Azhar Idrus Suruh Undi Barisan Nasional : Paham Tak Orang PAS !!


Betullah kata Azhar Idrus,yang dimaksudkan sebagai siapa yang mengundi PAS dan bersekongkol dengan parti Cina yang menentang kerajaan Islam akan masuk neraka. Kerajaan yang memerintah sekarang adalah kerajaan BN yang didokongi oleh UMNO sebuah parti yang memperjuangkan orang Melayu dan Islam.

Terengganu sekarang juga adalah diperintah oleh kerajaan BN, kerajaan yang beroaksikan Islam. Tidak betul jika ada orang yang mengatakana UMNO dan BN tolak Islam kerana kebangkitan Islam di Malaysia adalah kerana asas perjuangan UMNO yang begitu kuat mendokongi Islam.

Tidak ada sebab kalau ada orang yang cuba putar belitkan kenyataan yang kononnya UMNO memperjuangakn kebangasaan, tentu sekali orang ini sudha nyayuk kerana nama UMNO itu sendiri adalah mewakili Melayu. Di Malaysia ini 99 % Melayu adalah Islam.

Tak perlu lah percaya dengan kartut marut PAS yang mehukan rakyat menolak UMNO kerana UMNO menolak Islam , kata pemimpin mereka. Pemimpin yang begitu marah dengan kerajaan BN yang telah banyak membina masjid di Malaysia yang mana mereka menuduh kerajaan bina masjid kerana mahukan komisyen. Tanggung lah dosa dosa itu di akhirat nanti.

-N9kini.net

5 comments:

Anonymous said...

kau orang lihat....
perkataan "UMNO" pn ada dalam Quran....."AMANTU"

Kira ada la....

PAS...PKR...DAP mana ada???

So...Umno parti Islam la...

Anonymous said...

Kerajaan Islam yg di maksud kn oleh UAI ada lh kerajaan yg adil bkn kerajaan yg mengambil kesempatan utk merompak khazanah negara.Kejatuhan kerajaan Bani Umaiyah kpd Bani Abbasiah krn mereka melaku perkara yg sama di laku kn oleh pemimpin2 UMNO hr ini.Are you joking bila mengata kn UMNO memperjuang kn Agama Islam dn Bangsa Melayu.Ahli2 UMNO yg bkn Melayu dn bkn Islam nk di buang kemana?

Anonymous said...

ahli pas dan pkr yang bukan islam nak buang ke mana pulak

Anonymous said...

adil lah sangat merompak tanah gua musang.. hahahahh

Anonymous said...

apa maksud kerajaan islam tu? pas+pkr+dap=Islam????? biar betul. tak payah cerita pasal dap, kita cerita pasal pkr pun sudah cukup, islam ke?