Saturday, June 2, 2012

Ahli Kariah Masjid Bukit Antarabangsa Serbu Rumah Azmin!Ahahaha! Tak habis-habis cerita rumah Azmin kena serbu! Apa kes mamat ni?

Di percayai hampir 50 orang berkumpul di depan rumah Timbalan Presiden PKR Azmin Ali petang tadi.... Macam biasa Pemuda Umno terus dipersalahkan! Memang dah tak ada modal lain dah puak PKR ni!

Azmin main dalam jamban pun salah UMNO! Hampeh!

Jam 4 petang tadi orang ramai berkumpul di jalan bertentangan dengan rumah Azmin sambil membawa plakad dan melaungkan slogan anti-PKR.

Kumpulan tersebut berkumpul kira-kira 20 minit sambil melaungkan slogan "PKR penipu" dan "Azmin rasuah".


Terdahulu Ahli kariah masjid Bukit Antarabangsa di Hulu Kelang pada Jumaat membuat laporan polis untuk meminta siasatan dibuat terhadap dakwaan salah laku membabitkan Anggota Dewan Undangan Negeri Bukit Antarabangsa Mohamed Azmin Ali, seperti yang didedahkan oleh sebuah blog baru-baru ini.

Wakil penduduk itu Shaharuddin Mohd Yusof, yang juga Penolong Setiausaha Masjid Bukit Antarabangsa, serta 15 penduduk lain membuat laporan itu di Balai Polis Hulu Kelang kira-kira 3 petang.

Shaharuddin berkata dalam laporan polis itu, mereka meminta Azmin, yang juga Timbalan Presiden PKR membuat sumpah laknat berhubung dakwaan itu memandangkan beliau adalah wakil rakyat kawasan berkenaan.

Selain itu, mereka turut meminta isteri Azmin, Shamsidar Taharin, dan Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, iaitu Presiden PKR dan isteri Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, tampil menjawab dakwaan Presiden Parti Bersatu India Malaysia Senator Datuk S. Nalakaruppan mengenai hubungan seks Anwar.

Sementara itu di KULIM, Persatuan Kebajikan Masyarakat dan Perpaduan Masyarakat Malaysia (Perkemas) menggesa Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) segera menyambung siasatan terhadap Azmin yang didakwa terbabit rasuah.

No comments: