POLITIK HARIAN: Tahniah... Anwar Ibrahim Terima Menantu Jambu

Sunday, July 24, 2011

Tahniah... Anwar Ibrahim Terima Menantu Jambu


Nurul Ilham Anwar bersama suami Mohd Rezza Rafaie

Tahniah kepada Anwar dan DS Dr Wan Azizah kerana mendapat menantu baru pada 23 Julai, semalam. Menurut sumber dari Facebook Faekah Husin, majlis diadakan secara sederhana dan membabitkan kelurga terdekat sahaja. Menurut Anwar Ibrahim, Majlis Aqad Nikah anaknya Nurul Ilham dan Muhd Reza M Rafie dibuat di rumah Segambut.

Majlis keraian akan dibuat pada bulan Disember nanti.

Jambu juga anak menantu Anwar ni.. Aku nasihatkan Nurul Ilham supaya jaga suaminya baik-baik... Sebab Papa jahat!  Jangan jadi mangsa seterusnya sudahla... Hahaha.. Jahatnya kamu!

12 comments:

Anonymous said...

silap hari bulan memananh pungkok budak ni kah kah kah!

Anonymous said...

tak lepas... confirm kena liwat budak ni hahahaha...

Anonymous said...

woiiii tak aman budak tu nak main malam ni... kah3.....

Anonymous said...

entah-entah sebelum masuk meminang dah kena TEST...baru boleh jadik menantu

Anonymous said...

ala bro.. kau frust sebab tak dapat anak anwar sebenarnya kan muahahahahaha

cyber pu3 said...

saya tunggu je. semoga terlindung anak dan suaminya. :) heheheheh menunggu je ni apa perkembangannya

Anonymous said...

Tak lawa pun adik Nurul Izzah ni.. hormon yg lawa2 dah terpancut dalam karung kunyit mangsa Al-Jub kot. Hahaha...

Anonymous said...

busuk nya hati kamu semua..menghina..mencaci..memfitnah..tak takut ker dengan hukum Allah..

Anti-Anwar said...

aku pasti yg gembira sekali ialah anwar... boleh bergilir gilir dgn anaknya.. lunyai2.... hahaha..

Anonymous said...

kesian budak tu..dpt pak mentua yg..!!???

Anonymous said...

kite sebenor nya kesiaaan...simpati tapi nk wt cmnerr..dah jodoh!

Anonymous said...

blog milik pencacai UMNO tidak ada apa2 modal yang bernas hanya fitnah dan lucah. semoga bila BN tumbang nanti kerajaan PR mesti menutup dan mengharamkan pusat latihan Fitnah UMNO .. supaya suara2 fitnah tidak lagi berkumandang....