Sunday, November 6, 2011

6 Anak Lelaki Anwar Ibrahim Akui Bapanya Liwat Saiful....


Datuk Ishak Ismail, bekas kawan baik Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata anak lelaki Ketua Umum PKR itu yang bernama Ihsan bin Anwar telah mengesahkan bahawa bapanya telah meliwat Mohd Saiful Bukhari Azlan.

“Anwar ada anak lelaki..sorang..ada di New York sekarang..dia (Ihsan) tak balik..baru ni, sewaktu bulan puasa..seorang sahabat telefon saya dari New York.

“Dia kata..saya baru jumpa anak Anwar..saya tanya boy (Ihsan) pasal apa you tak balik (Malaysia)..Anak Anwar..anak lelaki dia cakap..uncle saya tak boleh balik ke Malaysia..macam mana saya nak jumpa Saiful..

“Saiful tu kawan baik saya..sah dan sahih uncle..ayah saya bantai belakang Saiful..ini anak Anwar cakap..bukan saya buat cerita”, katanya di Bukit Katil Melaka, I November lalu.

Ishak turut menceritakan pengalamannya bersama Anwar dalam Pemuda UMNO yang dilihatnya sebagai seorang Islamik.

Apabila Anwar dituduh melakukan perbuatan sodomi I pada tahun 1998, Ishak menemui bekas Timbalan Perdana Menteri itu menyuruhnya bersumpah untuk membersihkan dirinya, namun permintaan itu ditolak.

“Apakala Anwar dituduh sondol punggung lelaki..saya jumpa Anwar, saya cakap…Pak Sheikh..naik masjid..angkat Quran..

“Anwar tak berani angkat Quran”, katanya. - AIDC

6 comments:

Anonymous said...

bila bapak dia nak mengaku pulak?

Anonymous said...

sah dah tuu...

Anonymous said...

korang ni memang kurang ilmu dan mudah percaya ngan liputan umum. Mentang2 blogger bangang nie post jer, korangpun ikut caya. memang cow btul lah korang nie. Mana saksi2 nya. Nama agama ingat hukum tak ingat. Memang bangang btul.

Anonymous said...

@10:11am

"korang ni memang kurang ilmu dan mudah percaya ngan liputan umum."<<-- kalau si jubur tu cakap semua ko percaya....

kalau x percaya xpe bro.... lu pegi la baca blog yang jilat jubur Anwar...

pemerhati said...

bagus kalau keterangan anak anwar direkodkan

Anonymous said...

aku pun pelik kenapa si anwar ni x nak bersumpah?

kalau yer pun x nak main2 kan Al-Quran, bersumpah sahaja tanpa menggunakan Al-Quran. abes cerita.

jangan nak berdolak dalik guna dalil hukum dsb. Bila datang bab hudud, Anwar pun sama tak sokong gak. bila bab dia nak kena tuduh, pandai pllak nak guna ayat2 quran hukum...

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates