Saturday, November 12, 2011

6 Fesyen Berani Mati Fasha Sandha Di Majlis Majalah Lisa...


Maut beb!!! Fasha Sandha tayang belahan lurah pinggulnya di majlis pelancaran untuk sebuah majalah baru di pasaran Malaysia Lisa yang di’adaptasi dari keluaran luar negara.

Ketika menghadiri pelancaran majalah gaya hidup terbaru, Lisa, pelakon ini membuatkan banyak mata tertumpu kepadanya. Apa tidaknya, Fasha tampil dalam sepasang gaun jingga yang mendedahkan bahagian belakang badannya. Bukan sedikit, tetapi bukaannya sehingga ke paras pinggang. 


Kalau macamni lebih baik tak payah pakai baju la Fasha....


Mungkin Fasha sudah terpesong dengan Seksualiti Merdeka, buku Jingga!

6 comments:

Anonymous said...

perghhh dia ni dah macam murahan la...

Anonymous said...

nak muntah aku tengok...


gemuk gila fasha sembab nie

amranaiman said...

gemok pon pakai bju ni hehe..

Anonymous said...

Kalau tak takutkan hukuman Allah swt diakhirat pun, kesianlah kat emak dan ayah kau tu fasha,jangan terlampau gembira melakukan Fahsya' dan mungkar tu, emak ayah kena tanggung dosa anak tak pasal2. Tak payah tayang body pun orang lebih respect kat kau tu. Bila buat perangai gitu bukan berfesyen namanya tapi dah macam pelacur chow kit road jer aku tengok. Bawak2 bertaubat lah fasha.

--Ganasnyer--

rose rd said...

hohohoho..she so hawttt...muaheehehe adehhh.. urmm better kerena kapoor laaa..

Anonymous said...

buncit gila! banyak minum ni.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates