POLITIK HARIAN: Mahfuz Omar Semakin Terpesong Akidahnya?

Monday, November 14, 2011

Mahfuz Omar Semakin Terpesong Akidahnya?


"Pergi ke Pekan beli ikan bilis, Utk dimasak dgn kacang buncis, Dia sapu duit sampai negara muflis, Tentu tak mampu lontar batu kat iblis", pantun Mahfuz Omar (PAS) di twitter.

Mahfuz Omar menghalalkan fitnah kepada umat Islam. Inikah yang dinamakan pemimpin Parti Islam Semalaysia? Membuat tuduhan tanpa bukti yang kukuh...

Perlu diingatkan pemimpin Pas supaya jangan terlalu angkuh dan bongkak dalam politik! Amal ibadat kita Hanya ALLAH yang Maha Mengetahui.. Yang penting kita perbanyakkan ibadat dan berdoa agar kita termasuk dlm golongan yg dilindungi Allah... Jangan pandai cari kesalahan orang lain jer...

Bagaimana pula dengan amalan ibadah Mahfuz? Comfirm ke Mahfuz mampu melontarkan batu kat iblis?

Dinasihatkan kepada Mahfuz... Cerminlah sikit diri YB tu.... Banyak dosa ke? banyak pahala!

Nak laksanakan hukum hudud pun kena minta persetujuaan DAP... Apa barang? Cakap tak serupa bikin la...!

4 comments:

Anonymous said...

mcm amal ibadat mahfuz di terima allah... mengarut je dia ni!

Anonymous said...

dia ni org kafir ke org islam ek?

seelok2nya sebagai muslim doakan la agar sesape saje yg ke tanah suci akan mendapat haji yg mabrur. ini tidak, dah ler gi haji pon x, org lain gi haji difitnah mcm2, doakan org tu dpt haji mabrur pon x, pastu nak jadi tuhan plak tu boleh judge amal-ibadat org lain. melampau btul la

Anonymous said...

Mahfuz sudah kelihatan tidak relevan lagi.Harap masyarakat sedar

Anonymous said...

org munafik klu die buat ibadat pun mesti menunjuk2
Jadi nak tgk ibadat die d terima ke tidak tgk saje sikap die.
klu masih solat n haji sekali pun tp perngai x berubah....paham2 je la
Al-Quran dan hadis perlu di jadi kan panduan hidup.