POLITIK HARIAN: Nurul Izzah Anwar Kini Bergelar Duta Sabun...

Sunday, November 13, 2011

Nurul Izzah Anwar Kini Bergelar Duta Sabun...


Jadual harian Nurul Izzah (PKR) kini semakin padat apabila beliau kini bergelar duta sabun lantai... ianya bermula selepas Ahli Parlimen Lembah Pantai beriya sangat mempromosikan barangan kedai 1Malaysia....

Detik manis ketika beliau berada di studio penggambaran bagi sesi fotografi di lobi bagunan Parlimen....

Nampaknya impian beliau tercapai apabila di iktiraf sebagai duta sabun... Tak dapat jadi model sabun Lux, sabun lantai pun ... sabun lantai lah....

10 comments:

Anonymous said...

elok jadi duta pelincir leh suruh bapaknya guna utk meliwat

Anonymous said...

laknat sekelurag da abis modal...tak ada isu..Kedai 1 Malaysia kena jual jugak Pilicin setanding dgn KY...tengok mana lagi murah...tentu KY...itu jenama bapak dia..

Anonymous said...

hahahahahaha!

Anonymous said...

sah sekor2 yg komen ni pencacai taik UMNO...pe2 hal pon pegi jahanam la dgn UMNO!!!

Anonymous said...

kenapa ye dia nak compare produk 1Malaysia dengan produk Tesco??
Mungkinkah kerana TESCO kini..

Outrage as Tesco backs gay festival... but drops support for cancer charity event
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2060559/Tesco-backs-gay-festival-drops-support-Cancer-Research-charity-event.html

MymassaVoice said...

Salam tuan,

Blog tuan telah dilink di blog kami.

Mohon link blog MyMassa di blog ini.

http://mymassa.blogspot.com

Terima kasih.

Bro Jinggo said...

mymassa ada diruang Hardcore Bloggers bro...

Anonymous said...

tu la..kata pembangkang...kalau nak cari salah org..apa benda pun sanggup buat...bodo betul la...

faruk said...

Sedih melihat MP PR yang sengaja menimbulkan isu tanpa memahami tujuan sebenar penubuhan KR1M ini.Seharusnya MP PR membuat kajian dan memahami penubuhan KR1M terlebih dahulu sebelum membuat tuduhan melulu.satu lagi cheap trick dari PR.

Anonymous said...

mak lembu + haji short cut + hajah jambol = itu la yang korang BANGGA dan AGUNGKAN? kah kah kahhhhhh...

Haaaakkkktuuuuiii aku nak sokong UMNGOK, pasal semua tu takde akai dan berpaksikan duit, bukan berpaksikan rakyat? kan kan kan? keh keh keh keh

*haktuiii = jenama pelincir 1 mesia utk sepol jolok jubor dia. lalalala