POLITIK HARIAN: Wardina Safiyyah Mahu Perang Dengan Blogger Pro Umno!

Tuesday, November 15, 2011

Wardina Safiyyah Mahu Perang Dengan Blogger Pro Umno!

Pengacara, pelakon dan model Wardina Safiyyah Fadhlullah yang bakal menjadi YB PKR berhajat benar nak berperang dengan blogger Pro Umno ya... Jangan sampai terlondeh sudah la....

Berdasarkan kepada khabar-khabar angin yang bertiup kencang semenjak dua menjak ini, Wardina dikatakan berminat untuk mengisi kerusi parlimen Titiwangsa yang ditinggalkan oleh arwah Dr. Lo' Lo yang telah kembali ke rahmatullah baru-baru ini. Betul Ka??


Marah la pulak, sikit sikit melenting... camne nak jadi YB?


Kenyataan yang dibuat menerusi twitter oleh Wardina mengenai tuduhan yang dibuat oleh beberapa blogger pro UMNO jelas menunjukkan Wardina marah bila orang mengata atau bercakap mengenainya tetapi dia sendiri berbuat perkara yang sama.

Nasihat aku kepada Wardina... jangan jolok sarang tabuan! Duk diam-diam sudah la....



Kenapa Nik Nazmi syok sangat dengan Wardina ni?? Ada pa pe ke?

9 comments:

Anonymous said...

wardina cakap tak serupa bikin bro... perasan lebih!

Anonymous said...

perempuan perasan dia best sangat. padehal sengal mengal..aku kalau tengok dia kat tv lekas2 aku alih siaran. menyamaph betul aku tengok muka dia

Anonymous said...

anon 529,

Aku pun....! Benci sebab dia ingat dia terror, tapi macam terrorist! Memang tak best dia mengacara, macam pundek je!

Anonymous said...

harap pakai tudung je lebih..mulut macam longkang!

Anonymous said...

Dulu minat MHI, bila tengok "minah sokong kaki liwat, anti kerajaan perasan solehah tapi mulut pantat lembu" aku tukar breakfast show je la hahaha. Minah perasan bagus. Pegi la keje dgn puak tu, jangan hipokrit. You dun shit where u eat,... vice versa.. :))

pemerhati said...

a'ah...aku setuju ngan korang..aku tgk je muka dia terus aku alih tiwi lain..perasan bagus.

Anonymous said...

ko orang semua baguih sangat ker?

Anonymous said...

ni la blog yang jeles gila ngan wardina tu ye?. kesian korang... end of the day beratur ler reramai mintak maaf kat dia... wakakakaka...

Anonymous said...

apabila manyatakan pendapat, ya..anda mmg berhak tapi perlu diingat.. byk mata yang memandang. kalau boleh pendapt kita jgnlah diselarikan dgn emosi. krn semua tu hanya akan mengeruhkan lagi keadaan. menyatkan pendapt biarlah dgn ilmu n rasionl bkn mengikut emosi semata-mta.