Wednesday, January 18, 2012

7 Azwan Ali Ditahan Polis Kerana Ugut Bunuh Umi Hafilda !


Menurut laporan Buliten Utama TV3, Umi Hafilda telah membuat satu laporan polis mengenai ugutan bunuh oleh abangnya sendiri di twitter, bagaimana pun esok Umi Hafilda akan menerangkan perkara sebenar yang terjadi diantara mereka.

Berikut adalah petikan dari twitter @AzwanNur berkenaan ugutan beliau untuk membunuh dan membakar Umi Hafilda.


Kenyataan tersebut boleh disabitkan kesalahan mengikut Kanun Keseksaaan kerana melakukan ugutan jenayah.

Azwan Ali kau ni manusia jenis apa nok???

7 comments:

Anonymous said...

kita bakor je telur Azwan Nok ni bro... lps tu bg anjing makan...

Urika said...

dia saja nak cari publisiti murahan... minta2 melodi dapat temuramah dia lagi... ceh gile glamour. dah tak laku tu buat aja lah cara tak laku...

Anonymous said...

Alahai ...

bapok tua tak sedar diri ..

mulut longkang ..

bagi penampor jer kalau mulut tak ada insuran tu

Anonymous said...

nie kisah antara adik abang .... lagi pon Arwah Pak Ali... tak mengakui dah Umi Hafilda ni sebagainya anak nyer .... bio kan lah. apa yang korang susahkan sangat nie.

Anonymous said...

odoh betol tgk perangai die ni. Xde sumbangan langsung kpd agama, bangsa & negara. Yang dok backup si AA ni asal? Korang rasa die ni contoh manusia yg baik ke? Patut media semua 'gam' je mamat ni. Kalau keluar tv pun, budak2 tgk xelok. Meroyan nk publisiti x abis2. Sikit2, 'ade aku kesah?'. Woi, kalau ko x kesah ape pandangan masyarakat kat ko, xdela ko sibuk2 online hari2 cek twitter / fb / pape account yg ko ade!

Anonymous said...

i Loike la semua comment di atas yang nak menjatuhkan si Pondan tua tak sedar diri ni.. sememangnya dia layak la menerima comment berkenaan..sekian Terima kasih - Anti Azwan Ali-

Anonymous said...

Ummi hafilda baik sangat ke... patut dipertahankan. Bodo la korangni semua. Bodoh cam lembu kak jat

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates