Monday, April 30, 2012

10 Gambar Azmin Ali Selak Kain Wanita Dalam Toilet Tersebar!!!!


Panas!!!!! Mari tengok foto terbaik sepanjang tahun... Ini bukan gambar superimpose tapi real punya! Azmin tolong jawab dengan segera!

Tahniah kepada pemimpin pembangkang! Syabas!

Tunggu keluaran Full Video Azmin Ali tersebut... tunggu!



Sumber klik di sini..

10 comments:

Anonymous said...

Tu dia nak membantu dan sukat kain, kerana perempuan tu tak cukup kain nak buat blaus. Sukat je tak salah, tak caya tanya lah pok nik.

Anonymous said...

hahahaha! macam cipan!

Anonymous said...

Biasa la nanti dia jawan ..Saya tlg dia pakaikn kain ..dia x reti Sarung kain sendiri .. Kah Kah Kah ..! Loser.

Anonymous said...

Gambar tipu la ni. Video pun boleh edit inikan gambar. Aku tak percaya la. Kalau dari puak UMNO semua tipu. Tapi kalau dari Pakatan Haram semuanya betul.

Anonymous said...

padan muka..hari tu jadi herolah kunun...sial azmin ali haram jadah...

Anonymous said...

hebat perisik BN.....toilet mana azmin nak masuk pun dah tahu..siap pasang kamera lagi...kah kah kah
tipu budak tadika boleh laaaa

Anonymous said...

cek la dulu sblm oder bg kt bos dia..kot2 ada kamera..barua ni grenti xmain pompuan tu sbb yg dia sndri pon dh xblh guna dh..hak3

Anonymous said...

Please spot the similar……. between:

http://1.bp.blogspot.com/-6KdgRpq8_RE/T5wtxGlnpkI/AAAAAAAAAAU/UfO8H0uGh4w/s320/1.JPG

and this….

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Got something????

Anonymous said...

See you in court !

Anonymous said...

Korang ni sibuk2 ja,yang buat tu kawan dia kerna cemburu.Biar kawan tetapi ada isu2 tertentu kawan jadi lawan haaahaaa..siok punya hal kan? bukan pasal rebut kuasa.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates