Friday, May 4, 2012

4 Aksi Panas Azmin: 'No Comment'... Zuraida Kecewa MB Selangor Lepas Tangan


Ketua Wanita Parti Keadilan Rakyat (PKR), Zuraida Kamaruddin kecewa dengan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim ekoran sikap sambil lewanya berhubung penyiaran berita dan gambar yang mengaitkan pemimpin kanan parti itu melakukan aksi panas bersama seorang wanita.

Menurut Zuraida, ulasan ringkas Abdul Khalid boleh memberi ruang kepada masyarakat untuk membuat tafsiran negatif terutama apabila ia membabitkan dakwaan isu moral Timbalan Presiden parti, Mohamed AzminAli.

"Saya beranggapan respon Menteri Besar terhadap isu Azmin agak mengecewakan bagi pihak kami.

"Sebagai seorang pimpinan dan Menteri Besar yang dilantik oleh parti, beliau tidak boleh memberi jawapan seolah-olah mahu lepas tangan," katanya pada sidang media di Ibu Pejabat PKR.

Beliau mengulas kenyataan Abdul Khalid pada sidang medianya Rabu lalu yang hanya menjawab 'no comment' apabila ditanya pemberita mengenai isu penyiaran gambar dan berita yang mengaitkan Mohamed Azmin bersama seorang wanita.



Selasa lalu, beberapa laman blog menyiarkan siri gambar yang memaparkan aksi panas seorang lelaki pemimpin pembangkang dengan wanita termasuk melakukan seks oral di dalam sebuah tandas.

Nota... Zuraida buat-buat tak tahu siapa sebenarnya yang sebarkan gambar Azmin diblowjob tu pula... 

4 comments:

Anak Lenggong said...

Woi..nak komen camner lagi kalau benda tu terbukti betul..yang ko je buta hati dan marah sebab azmin tak kasi kote dia ko kulum kee...balik s'pore laa mak lampirrr

Anonymous said...

hahahaha.... zuraida sibuk sgt apa nape? isteri azmin pun cakap tak kisah!

Anonymous said...

dialong yang mungkin kita ingin dengan " bang khalid mesti defend azmin tu, i sayang kat dia tau, kalau u buat aksi yang sama ngan i boleh lah azmin tu defend kita, mau tak ...." kah kah kah kahak.

Anonymous said...

La...betul.tindakan MB Selangor tue...saya sokong dengan Cara yang dibuat Tan Sri Khalid..SENDIRI RASA, LAIN ORANG KENA JAWAB KER????..sekurang-kurangnyer TSK tak buat maksiat..YB Zuraidah punyer Timbalan Presiden sudah ader bukti hitam putih melalui gambar...fikir-fikirkanlah YB.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates