Tuesday, June 12, 2012

8 Karpal Singh Karam Di Hospital.... Khabarnya Sudah Gila?


Semalam heboh dengan berita yang mengatakan Karpal Singh sudah gila...

Cerita tersebut di sebarkan melalui email yang memaklumkan Karpal Singh telah dimasukkan ke wad urology sebuah hospital kerajaan sejak tiga hari yang lalu.

Karpal Singh dilaporkan mengalami penyakit ‘delerium’ iaitu sejenis penyakit bagi orang yang keliru atau khayal atau separuh sedar.

Menurut wikipedia ‘delerium’ berkaitan dengan kecelaruan mental yang mempunyai ciri-ciri psikotik seperti halusinasi dan delusi.

“Dia (Karpal) sudah mula bercakap-cakap seorang diri dah,” kata sumber itu.



Dari sumber terbaru, Anak kedua Karpal Singh mengesahkan bapanya dimasukkan ke hospital untuk menjalani rawatan susulan.

Gobind Singh Deo mengesahkan perkara itu ketika ditanya oleh Mstar online.

“Memang benar bapa saya dimasukkan ke hospital, tetapi bukan kerana beliau tiba-tiba jatuh sakit.

“Beliau hanya mendapatkan rawatan susulan seperti yang dijadualkan oleh doktor,” katanya ketika dihubungi mStar Online, Isnin.

8 comments:

Anonymous said...

Alhamdullilah, dah nak mampus orang tua ni... Nijar boleh buat solat sembah ketua dia ni bawah pokok demokrasi nanti.

Anonymous said...

boleh la puak pas langkah mayat karpal singh...

Anonymous said...

sapa langkah mayat sapa? anuar , nik ajis , hadi , nizar nombor mulai saat ini korang cuba cuba belajar bongkokan badan na beghi hormat bai yang akan mampos ta lama lagi , nik ajis dan hadi cuba praktis lompat sebab na langkah mayaat bai nih

Anonymous said...

Beliau mengalami delusi yang terpaksa menerima rawatan.. INI BERMAKNA kes kes guaman yang melibatkan beliau adlah tidak sah dan hujah tidak boleh diterima pakai..BAR coucil ape tunggu lagi ambil tindakan

Anonymous said...

nak buat cam mana... "penyakit" tak mampu dihindar dgn hujah....masa untuk menjawab MR Karpal....jawab jangan tak jawab...tak boleh jawab, minta surat Doktor...pengesahan diserang Sawan babi....

Anonymous said...

Alhamdulillah.

-Mat Gi

Anonymous said...

dia bukan gila tapi Allah sedang tunjukkan apa-apa kejahatan yang telah dilakukan dan tempat yg bakal dihuninya. berapa panjang umurnya hanya Allah yg tahu

Anonymous said...

Hai, bila lah nak mampos singh celaka ni?

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates