Thursday, January 26, 2012

Video Chegu Bard Lari Ketika Penduduk Jalan Kebun Cabar Ahli Hindraf, ABUChegu Bard sebenarnya hanya berani di Facebook, twitter dan depan wartawan sahaja, tetapi kecut telo bila berhadapan dengan situasi sebenar, malah perkara ini sudah banyak kali terjadi yang menyaksikan Chegu Bard lari dari medan tempur! Layakkah orang seperti ini diangkat sebagai pemimpin. Dayus!

2 comments:

Anonymous said...

aku setuju chehgu bard dan org india tu xbalas balik..kalau x confirm media pencacai umno akan spin kononnya org india serang org melayu..

tahniah org india PR!!! stragtegi mereka xmenjadi!!!

penyokongketuanan said...

BN tak buat taktik kotor macam PKR. Buat program dengan Perkasa di kawasan India. Reaksi yang sama juga akan ditunjukkan oleh kaum India setempat. Walaupun 1Malaysia, tak bermakna semua benda boleh buat, walaupun menyinggung perasaan kaum lain. Kalau menjemput Hindraf, itu adalah provokasi perkauman, hindraf hanya memperjuangkan hak bangsa India sahaja, dan yang menganut agama Hindu. Kalau ikhlas nak datang kawasan Melayu, janganlah memakai baju berlogokan Hindraf. Kalau tak ada logo tu, mana ada orang yang marah menggila