POLITIK HARIAN: Chegu Bard Ke Siam

Monday, July 25, 2011

Chegu Bard Ke Siam



Hari ini aku keluarkan semua gambar-gambar bagi pembaca menilai Ketua Batang Rembau (PKR) Chegu Bard a.k.a "Lord Liar of The Rings" ini tidak mempunyai pengaruh yang kuat sepertimana yang digembar-gemburkan melalui media barunya.. (Blog, Facebook dan Twitter)

Malahan karier politik Chegu Bard sudah lama berkubur di Negeri Sembilan.... Tewas berturut-turut setiap kali dicalonkan untuk bertanding di Pilihan Raya Umum, namun masih menagih simpati dari rakyat untuk bernafas semula...

Bard perlu sedar bahawa rakyat di Parlimen Rembau menolak  Bard mentah-mentah, malah jijik dengan fitnah yang sering dijajanya...  Jangan ingat boleh tipu orang kampung bard, sekarang zaman IT, mak cik kat kat kampung pun dah ada facebook...

Selain dari itu, Chegu bard juga tidak disenanggi oleh Ahli PKR dan pernah digesa untuk meninggalkan Parti tersebut. Baca disini... Sana tolak sini tendang, cara terbaik untuk bard jadi top semula, reka cerita "Lord Liar of The Rings" semua kes tutup, lupa kisah silam brad yang pernah menjadi pengkhianat dalam Parti...

Kini blogger pembangkang gelar bard "Super hero lord of the Ring..." tp masih gagal tawan hati rakyat.. Dam loser...

Boleh kira berapa orang yang hadir...

Pasang lilin nak tuntut apa tu?

Chegu Bard cakap setiap kali dia buat ceramah, ribuan anak muda datang? malam ni apa kes ni?


Kalau macam ini lah kehadiran orang yang datang pada ceramah yang diadakan di Taman Rantau, Negeri Sembilan... memang patut Anwar Ibrahim hantar Chegu Bard ke Siam untuk mencari set jam Omeganya yang hilang itu... 

Dan terbukti dengan jelas disini Chegu Bard seorang penipu dan penakut. Politikus paling tak guna boleh kalah dengan orang macam Sam.


"Dengan aku pun kau kalah Bard... Camno? 
Korang kutuk aku terkencing dalam seluar pun aku ada title, Ketua AMK.. Kau apa ada? kah3"

2 comments:

Anonymous said...

Aku ingatkan ada cina mati..ada pasang lilin...rupa nyerrrr ...ishh ishh issh

Anonymous said...

sudah lah cogan bard... mamat ni dagu leber dahi jendul, mana layak jd pemimpin!