POLITIK HARIAN: Impak Maksima Papa Gomo VS Tun Faisal

Sunday, July 24, 2011

Impak Maksima Papa Gomo VS Tun Faisal


Perang cyber diantara Papa Gomo dan Tun Faisal nampaknya semakin menjadi-jadi selepas kedua-dua blogger ini berbalas tembakan sesama sendiri melalui sesawang blog mereka. Kedua-duanya blogger Umno pro-kerajaan, kalau aku tak masuk campur... binasa maya cyber ni dek mereka bedua.

Apa yang aku nampak hebat, mantap dan meletop! sehingga memberi impak maksima yang tiada batasannya,  blogger-blogger pro-pembangkang juga turut mengikuti perkembangan perang cyber Papa Gomo vs Tun Faisal. Dia orang siap buat live update tu bro....

Ini membuktikan blogger pro-umno popular, glamer dan dikenali ramai.. Berbeza dengan blogger pro-pembangkang hanya sekadar pencacai kelas bawahan.. Aku tak tahan nak gelak jugak. Kah kah kah!

Topeng Perak, Milo Suam, Ameno World dll anda hanya sekadar blogger pencacai kelas bawahan yang tidak pernah dikenali oleh orang ramai.... siapa dia orang ni, aku nak tolong promosi blog diaorang biar orang ramai baca blog ahlul-ahlul ni dan menilai kedangkalan puak pembangang ni... jangan lupa bagi komen untuk menyedarkan mereka sekali hahaha... Wajib tu!

Aku panggil diaorang ni ahlul pembangang, sebab kesian dengan bloggers Pakatan Pembangang ini cuba menegakkan yang basah dan yang bengkok.

(Yang basah tu Mat Sabu, yang bengkok tu Anwar Ibrahim... "Pakatan Pembangang" aku ciplak ayat KJ.. promosi chief jugak bro...)

Bloggers pro-umno kini mempunyai pengaruh yang ramai dan menduduki rangking terbaik di Malaysia... berbanding bloggers Pembangang dan Pemimpin Pembangang Pas dan PKR.. DAP tak masuk book langsung...

Sebagai contoh, Jangan tak tahu.. Ada juga orang tak kenal siapa Chegu Bard? Sabtu, 23 July Chegu Bard turun ceramah di Taman Rantau, Negeri Sembilan beliau turun sebagai seorang politikus bacul dalam PKR tapi sayangnya kehadiran amat memalukan... klik disini..

Aku tergelak bila dengar ada makcik berbisik "sapo dio ni, artis mano? Tak ponah nampak dalam tv pon." Begitulah al-kisahnya cerita Chegu bard...

Dari segi kekuatan bloggers pro-umno! Masing masing berani dan tak takut nak berselindung, yang salah ditegur, biasalah sedangkan lidah lagi tergigit.. inikan pula panglima cyber barisan hadapan, bersedia untuk gempur siapa sahaja, tak macam blogger pakatan pembangang anguk-anguk, geleng-gelang serupa macam Presiden PAS Haji Hadi... DAP jentik sikit terus tunduk je... Tunduk lah sampai lebam!

Bloggers pro-umno Pejuang sejati, berani mati..."You kill me, I kill you!" Blogger pembangkang ada ke macam ni??? tak de, kecut... semua dah kena liwat dengan Anwar kot!

Sebagai contoh lagi tengok video Chegu Bard dan blogger Edyesdotcom lari ikut pintu kecemasan. klik disini

Bagi gua tak de hal lu orang nak berperang sesama sendiri, Lu orang ada hak untuk mempertahankan diri masing-masing. Lu pikirrrr laaa sendiri......


Gua frust betul... Megan fox tak berlakon dalam siri Transformers 3

Media Baru Bakal Dikuasai Sepenuhnya, Kerajaan Perlu Mantapkan Bloggers Pro-Umno

11 comments:

Anonymous said...

harap mereka berdua berdamai.... yang perlu dihapuskan ialah puak pembangkang.... bukan bunuh sesama sendiri...

Anonymous said...

berdamai adalah jln yg terbaik...

cyber pu3 said...

setuju. selesaikan. klu bro kena masuk campur selesaikan perselisihan ini lbh elok. this kali kedua dh yg saya terperasan , seblm ini awal tahun dlm mac kan.. plase. batter bersemuka, jgnler gunakan media wlu kedua cyber sekalipun. tak profesional langsung. pembangkang ketawa besar tgok. saya tk kisah sapa mulakan sapa, siapa salah siapa. yg penting selesaikan.

Anonymous said...

MUAHAHAHAHAHA UNMONGOK VS UMNOPRONO ELOK LAH TU!!!

whiteorange said...

Perselisihan ini adalah lambang kematangan di pihak BN, boleh puji dan boleh keji !!! Tak tahan boleh pegi

anon 11:36

khaakthuuuiiiiiiiihhh !!!!! berambos lah lu, menyemak je, asyik tunjuk air liur basi tak sudah ..
bangang dan dungu punya fuckatan

Ampuno said...

UMNO dah nak mampos PRU13

Bro Jinggo said...

kah3 juak juak pembangang panas rupanya baca artikel ni hahahaha....

Double Y said...

Yang puak pembangang pulak panas apehal.. anyway Media Baru bukan sekadar blogging.. BJ kita fokus youtube pulak... TF ada hak pertahankan diri dia dari terus ditohmah.. banyak cara nak luah ketidakpuasan hati sesama sendiri.

BJ aku tk puas hati.. janji hari tu mcm mana??? aku tulis psl ko nanti!!

Hahahaha!

Aku Peduli Apa @ APA said...

Hmmm...

Bro Jinggo said...

e eh... Double Y... wa sumbat lu dlm ISA nanti baru tau hahahaha!

leman decaprio said...

di sini saya ingin membuat pengumuman, kelas fardu ain kita ditunda pada hari isnin!!

okey, serius... pasal PG & TF biar diorg setelkan. cuma bila ramai mangkuk yg tak pernah kenal & tak pernah terlibat dengan UMB (turun battleground pun x pernah) sibuk nak kondem sama membuta-tuli... esok kalo sempat gua masuk entri pasal UMB di blog gua... real story dgan meminggirkan yg selama ini disimpan sbg kerahsiaan just to tell the truth!

seeya!