POLITIK HARIAN: Nurul Izzah Ada Akaun Puluhan Juta USD Di Israel

Thursday, November 17, 2011

Nurul Izzah Ada Akaun Puluhan Juta USD Di Israel



AKAUN MILIK NURUL IZZAH DI ISRAEL.

Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)... 3 years
Account No : C-719-418-210 (M)
Amount : USD 13,000,000.00
Date of opening account : 17/06/96
Date of Maturity : 17/06/99

8. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar
Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : F-817-200-11 (C)
Amount : USD 12,500,000.00
Date of opening account : 03/12/96
Date of Maturity : 03/12/99

9. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar
Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
5 years
Account No : G-211-922-718-2 (D)
Amount : USD 15,000,000.00
Date of opening account : 12/07/97
Date of Maturity : 12/07/02

10. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar
Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
1 years
Account No : F-3532-3310-501 (NG)
Amount : USD 15,500,000.00
Date of opening account : 21/09/98
Date of Maturity : 21/09/99

11. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar
Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : DA-9159-7211-819 (M)
Amount : USD 4,500,000.00
Date of opening account : 20/05/96
Date of Maturity : 20/05/99

12. Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar
Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : ME-3138-5144-219 (A)
Amount : USD 10,000,000.00
Date of opening account : 08/09/97
Date of Maturity : 08/09/00

Hahahaha......kita tunggu jawapan nurul izzah lepas nie, betul atau tidak. Spin jgn tak spin.

Sumber: Tun Faisal

17 comments:

Anonymous said...

ini duit anwar bro.. untuk keselamatan, anwar simpan duit dlm akaun izzah!

dinbangi said...

Kalau betul, ratusan juga Dollar. Lebih RM300 juta tu... Patutlah dia penuh bergaya.

Malaysia dia boleh beli dengan duit tu.

Adakah itu komisyen dia pecahkan rahsia Malaysia kepada Israel?

Muhd Aizat said...

org bodoh je percaya!

Anonymous said...

Aduiiii....source frm tun faizal lu hamek? Alahaaiii kahkahkah..mamat tu haper tau beb...buang karen lu je post article nih bro

pemerhati said...

Sekiranya tuduhan ini adalah benar..Nurul Izzah hendaklah menjelaskan mengenai perkara ini dan kalau Nurul Izzah mengatakan ini fitnah.Boleh saman mereka yang berkaitan.Atau adakah nurul Izzah memilih untuk berdiam diri?

Siti Qamariah Binti Ahmad said...

kalau setakat type nama dengan no. akaun cmtu sape yg bleh pegi Bank Israel tu utk check betul ke tak..ingat kot ada salinan fotostat buku akaun Nurul Izzah...aku pun bleh kata duit aku kat Bank Israel ada USD 1 Billion...no akaun 1406-0530281-52-7...

Siti Qamariah Binti Ahmad said...

kalau setakat type nama dengan no. akaun cmtu sape yg bleh pegi Bank Israel tu utk check betul ke tak..ingat kot ada salinan fotostat buku akaun Nurul Izzah...aku pun bleh kata duit aku kat Bank Israel ada USD 1 Billion...no akaun 1406-0530281-52-7...

Anonymous said...

double check bro.... passport number using R code as Indonesian Passport.. double check with Immigration Malaysia....

suhaimi ismail said...

betul2....macam bukti cincin rosmah...siap ade cetakan komputer kastam lagi....ini baru betul....pastu...nafi...last2 terkantoi...semua ckp lain....

Anonymous said...

R tu untuk passport rasmi malaysia. Mcm K utk passport msia di sarawak dah H utk passport msia di sabah.

Anonymous said...

http://www.facebook.com/topic.php?uid=62715914487&topic=14308#topic_top

Anonymous said...

ni sje nk kaitkn anwar ngan israel..klau ye pn nk slamt,smpan la kt bank swiss..rmai taikun2 dnia smpn kat stu..buang masa je ko taip bnda alah nii..nonsense tol

Anonymous said...

pencacai tak percaya tuh..hahahaha...

Anonymous said...

Cuba lihat No Pasport yang di beri. Mana ada rakyat Malaysia pasport bermula dengan R kerana setahu saya semuanya bermula dengan pangkal A

Si Jurufoto said...

print skrin data..baru boleh caya...
bukan nk ckp sy ni pencacai..sy ni atas pagar..lihat blog2 pembangkang...semuanya bukti benar,mcm ssm,kastam...baru org akan berfikir 10 kali..

Anonymous said...

wahai cai2 semua.. cuba lihat post penuh fitnah ni... adakah wan azizah pernah jd isteri pm? adakah anwar dah terima menantu sejak 1995? itu yg plg mudah utk menyangkal dakwaan dangkal lg bodoh ini... kalau nak lebih detail cari post pendedahan akau keluarga mahathir dan ahli kabinetnya dulu dan buat comparison nombor akaun dan sbgnya wahai pencacai tok tok... bodoh tak boleh ajar korg semua ni

Anonymous said...

Name : Ms Nurul Izzah Bte Anwar
Post : Daughter of Deputy Prime Minister
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : ME-3138-5144-219 (A)
Amount : USD 10,000,000.00
Date of opening account : 08/09/97
Date of Maturity : 08/09/00

ni plak data yg pnah kuar taun 2008, bkenaan akaun marina mahathir

Name : Ms Marina Bte Mahathir
Post : Malaysia AIDS Council President
Passport No. : R 671918 (M)
Bank : Israeli National Bank
Type of Account : Fixed Deposit (Foreign Currency)
3 years
Account No : C-719-418-210 (M)
Amount : USD 13,000,000.00
Date of opening account : 17/06/96
Date of Maturity : 17/06/99

perasan x yg no passport mereka adalah same???? nampak x cai2 sekalian??? xkan no passport izzah bleh same ngan marina kot???? stupid bunch of fools