Tuesday, January 3, 2012

5 Maklumat Penuh Perusuh UPSI & Tukang Fitnah PDRM di Facebook Didedahkan!

Siasat Jangan Tak Siasat Mereka Ini!


Kesemua mereka ini penyebar fitnah memburukkan pihak polis di facebook.....







Nama : Mohd Salaihudin Bin Mat Jusoh 
Fakulti Sains Kemanusian/Semester 8/Pengajian Malaysia/AJK Tertinggi LMP 
Facebook: Park Jung Din

Nama : Amar Afiq Harun
Diploma Sains/Semester 2/AJK Tertinggi LMP
afiq_92sya@yahoo.com

Kumpulan pelajar di atas dipercayai turut terlibat dalam menulis status di laman facebook mengatakan bahawa polis bertindak kejam serta memukul Safwan Anang sehingga berdarah.


Paparan gambar perusuh yang dipercayai turut terlibat memecahkan pintu klinik Syifa 

Yuyu Luna mahasiswi yang di perkudakan oleh Adam Adli...

Mereka-mereka ini dikeldaikan oleh Adam Adli yang dipercayai mendapat sentuhan 'ajaib' dari Chegubard ahli AMK yang mengetuai SMM.

Dalam kebebasan bersuara, kita perlu tahu batas-batas lebih-lebih lagi kamu adalah golongan mahasiswa yang bakal bergelar guru serta bertanggungjawab mendidik anak bangsa kelak.

Jika sikap ekstrem begini ditunjukkan ketika masih belajar tidak hairan jika sekolah-sekolah di Malaysia kelak hanya mampu melahirkan golongan murid yang tidak berkualiti.

Pemimpin pembangkang 'keldaikan' pemuda di bawah, manakala pemuda di bawah ini pula 'keldaikan' rakan-rakannya untuk menyelamatkan lehernya yang kini semakin 'terjerut' - maklumlah sudah hendak dibuang dari Universiti bro...

Ikon yang dicipta pembangkang : Adam Adli The 'Anal Spring' Opss.. 'Arab Spring'

Nama Pelajar : Adam Adli Bin Abdul Halim
Kursus : TESL
Matrik : D20091034405
No. I/C : 890703-07-5357
Semester : 5

Maklumat penuh sila baca lagi di sini....

5 comments:

Anonymous said...

camkan muka budak2 ni... jgn kasi dia org dpt kerja lps ni nanti kalau tak confirm syarikat anda akan di lingkupkan oleh bdk2 dajal ni

Anonymous said...

tengok kursus yang depa ambil pun dah boleh agak bukan jenis pandai pun ada ka mahasiswa yang dari jurusan akauntan, doktor, lawyer, engineer yang terlibat ... woha ....

Anonymous said...

kalau jumpa budak ni ludah muka dia,,,,

Anonymous said...

Sayang, mak bapak di kampung susah payah carik duit nk tampung pelajaran mereka di universiti. Mereka senang senang pulak menggadaikan peluang yg diberi dgn buat kerja bodoh dan menjadi kaldai pihak berkepentingan songsang..

Anonymous said...

mcm mana data pelajar bokeh terlepasni. ada keculasan pegawai upsini. sy akan report dan minta hep jelaskan -

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates