Thursday, May 3, 2012

8 BERSIH 3.0: Gambar 49 Orang Yang Dikehendaki Polis





Inilah dia 49 orang yang dikehendaki polis. Ayuh kita bersama mencari mereka untuk mendapatkan cerita sebenar tentang apa yang berlaku pada 28 April 2012. Bersama kita menentang keganasan perusuh yang telah mencetuskan kekecohan pada 28 April yang lepas.

Sesiapa yang menjumpai wajah wajah di atas diminta hubungi Pegawai Jabatan Siasatan Jenayah D7A, Ibu Pejabat Polis Kuala Lumpur melalui email azmiazizi@rmp.gov.my atau telefon 019-2602344 / 019-3872344.

-Angin Perubahan

8 comments:

Anonymous said...

ada yg kata no 47 tu sbnrny polis, btl ke?

Anonymous said...

Apa lg..yg muka wanted tu menyerah je la...ari tu konon berani sangat..!!

Anonymous said...

aku tengok SEMUA muka PENGGANAS!!! Sorrylah...takde nur dah...

Anonymous said...

tangkap semua muka2 sial ni...malaysia tak aman konon...ni la muka2 yg buat msia tak aman...nape muka penyokong yahudi dn pembantu dia tak de....memang sial punya org2 ni....

Pemuda UMNO said...

Utusan Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5
6~BUKTI 6

Jangan segan2... Utusan Pasti Boleh Buat!!

Anonymous said...

kecik2 takmau mapos dah tua menyusahkan orang

Anonymous said...

Korang masa mengganas tu berani kerana merasai 'ramai' jer... padahal sekor2 tu penakut nak mampos..!

Dah tangkap.., tampar sajer sekor2 tu.., toksah nak soal banyak2.... Pengacau negara..!!

Anonymous said...

no 46 tu x leh blar.... aku x tahu aper yg dier buat smpai bleh kener list....hahaaa

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates