Thursday, January 17, 2013

1 Bob Lokman Hilang Akal Mempertahankan Patrick Teoh Hina Islam!Pada mulanya Nik Aziz dan Haji Hadi mencetuskan kekeliruan ekoran pendirian mereka menyokong Guan Eng dalam isu kalimah Allah! Kini Ustaz segera PAS, Bob Lokman pula menyokong Patrick Teoh yang menimbulkan kenyataan kontroversi menghiris umat Islam... Seterusnya klik pada tajuk entri....

Bob Lokman dipetik di Sinar Harian, "Tidak boleh salahkan Patrick Teoh." “Mereka (orang bukan Islam) tak faham kehendak agama kita. Jadi, mereka tak akan nampak keadilan."

Bob Lokman meroyan ke pening ni? Hey... Bob Islam tak perlu dipolitikan. Soal agama ini sangat sensitif... boleh bawa kepada peperangan!

Dalam perlembagaan dah jelas, tak boleh sentuh ajaran dan amalan mana-mana agama. Takkan Patrick Teoh faham kerana dia bukan Islam ? Patrick Teoh dah lama tinggal di Malaysia dan sudah tentu dia tau.

Malah Patrick Teoh bersikap kurang ajar dan biadap. Patrick Teoh tidak menjaga dan menghormati sensetiviti agama Islam. Patrick Teoh ni telah mengguris perasaan semua umat islam.

Jika Bob tak reti nak cakap lebih baik diam dari menambahkan kemarahan umat Islam!

Kami Mahu Patrick Teoh Memohon Maaf Kepada Seluruh Umat Islam!
1 comments:

halimat said...

kalau umno hina islam napa ramai jadi bisu,hanya PAS saja yg bantah....yg lain angguk..dan angoook..

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates