Wednesday, January 30, 2013

5 Mahfuz Omar Ahli Parlimen PAS Yang Memalukan


Inilah padahnya apabila tersalah membuat undian dalam memilih Ahli Parlimen di kawasan masing-masing.... Maka lahirlah MP yang sengal....

Salah siapa? salah korang jugak! sapa suruh undi si penjual cendol jadi MP?

Tengoklah tweet Mahfuz di twitter pun dah macam cendol + rojak... ini menunjukkan kualiti pemikiran Mahfuz hanya bertaraf SRP...

Sepatutnya selepas menang PRU-12 yang lalu ada baiknya Mahfuz mengambil ujian PMR sekali lagi atau upgrade ke tahap yang lebih tinggi sedikit... (tak lulus SRP) Opppsss terkantoi pulak!

Angin Perubahan - Contoh tarbiyah PAS. Contoh yang tidak baik untuk anak anak muda PAS. Maka jangan hairan bila ada anak muda yang sanggup maki hamun pemimpin dalam Facebook, Twitter dan komen komen dalam Malaysiakini.

Ini kerana mereka meneladani "budi bicara' Ahli Parlimen mereka yang di atas. Cukup memalukan PAS ada seorang Ahli Parlimen yang standard percakapannya sebegini rupa. Sudah hilang cerdik pandai dalam PAS?

5 comments:

GotYou! said...

Mr Bean cuma badut dalam Pakatan.
Pak Lawak bangang semata-mata.Otak kosong!

mutaligat said...

berita sampah pun nak kutip masuk dalam blog tuuuuuuiiiii~

Anonymous said...

ini bukan berita sampah. tapi menunjukkan taraf kualiti seorang MP yg sekolah sampai darjah 6 je. seorang MP tidak harus mempunyai otak macam ni. ini bukan zaman batu.

Mohamed Roslan said...

ayetwri 12

Anonymous said...

cai cai..ingatkan citer best ke? ulas lah mp umno yang mentedarah duit rakyat kan best..lembu dok kondo..ada syarikat arak kat filipina..baru lah best..cai cai..ada masyukkkk ka

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates