Saturday, March 16, 2013

Gambar Anwar Berasmara Bersama Lelaki Disebarkan


Memang geli bila tengok gambar ini... Gambar-gambar ini di sebarkan di internet sejak semalam lagi...

Menurut sumber beberapa blog tempatan menyatakan gambar-gambar ini diambil dari video simpanan kerajaan Singapura yang melibatkan Anwar Ibrahim?

Walaubagaimana pun video atau gambar itu besi… pembangkang kata tak boleh diterima sebagai bukti… tapi apakah kita harus menutup mata dengan perkara-perkara songsang seperti ini dihalalkan di negara kita?

Hanya Wan Azizah sahaja yang boleh kenal perut Anwar Ibrahim...

3 comments:

Anonymous said...

Patut ler Lee Kuan Yew pun pernah berkata yang dia ada bukti yang Annuar kaki peliwat. Hahaha.....

Anonymous said...

“Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

DI MANA DALAM AMANAH MEMILIH PEMIMPIN KITA WAJIB MENDEDAH PERIBADI ORANG YANG HENDAK DIPILIH ITU, ADAKAH IA SEORANG YANG BENAR-BENAR ADIL, TIDAK FASIK DAN TIDAK MELAKUKAN PERKARA-PERKARA YANG BOLEH MENJATUHKAN MARUAH.

Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.

Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).

Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.”

- Hj. Hadi

Anonymous said...

Mesti byk video DSAI menjubor kat luar negara..kita seharusnya memilih pemimpin yang bukan melakukan aktiviti yg terkutuk seperti DSNajib..sekiranya kita memilih pemimpin seperti DSAI maka negara kita bakal menjadi teruk malah perlakuan homoseksual akan berleluasa..kita sepatutnya