Monday, September 26, 2011

5 Azwan Nok "Pose Maut" Dengan Anwar Ibrahim!

Lihat gambar di bawah, amat memalukan apabila seorang lelaki memakai baju kurung! Inilah dia Azwan Ali @ Azwan Nok adalah personaliti tv merupakan adik kepada Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali dan juga merupakan abang kepada Ummi Hafilda, saksi penting kes liwat I, bekas Timbalan Perdana Menteri, kira-kira 13 tahun lalu.

“Slm. Isu panas Today? AA pose maut ngan @anwaribrahim ya? Aminnnn”, twitter Azwan Ali kepada Anwar Ibrahim yang mempamerkan gambar mereka.



“Lihat foto:pose mesra ha ha”, balas Anwar dalam twitternya kepada Azwan Nok..

Hai.... lain macam jer bunyi Anwar? baru lepas bemesra dengan Azwan Nok Ke??

5 comments:

Anonymous said...

jijiks! aku tgk foto ni!

Anonymous said...

Eiiii...geli geleman...!!!

Anonymous said...

dah sah lah Anwar ni guy.jijik sungguh foto ni.makin berumur makin teruk AA ni.apa kta pulak ulama2 PAS bila tengok gambar ni.peminpin tertinggi pembangkang mengatakan "pose mesra".inikah PERDANA MENTERI YANG ANDA INGINKAN.

Ninie Sharif said...

sebenarnye i x kisah pun dorg ni nak pose mesra ke..tp yg sorg tu celebrity ape kejadahnye die pi pakai baju kurung and post gambar to public? maybe die mmg mcm tu tp rasenye x perlu la nk post gambar kat twitter. nk pakai skirt ke, dress ke..lantak pi la..but not on twitter plz..AI pun kalo bole nasihatkan la si AA tu

Anonymous said...

Tu namenye sengal plus bangang plus tak sedar diri punye manusia. Dulu kate nak berubah.Siap keluar melody tv3 lagi. Ni da buat blk siap pakai baju kurung lg..Ish ish ish.Kene la la tu..Double A.....Anwar Azwan.Ish ape nak jadi la azwan ni. Semak plak tgk die ni..

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates