POLITIK HARIAN: Namewee! Wa Mau Cakap Satu Saja Sama Lu.... Lancau!

Wednesday, September 28, 2011

Namewee! Wa Mau Cakap Satu Saja Sama Lu.... Lancau!


Apa hal si bangsat ni nak mencarut-carut macam bahanat ni! Apa dia ingat kepala bapak dia dah besar sangat ke? Fuck lu la.... Lu jangan ingat lu sorang saja boleh fuck orang sesuka hati lu.... lu jangan ingat lu sorang saja boleh cakap lancau! 

Lu jangan nak rosakkan budaya Malaysia dengan cara lu... lu kalau tak suka duduk dekat Malaysia... Lu BLAH la.... Lu nak menyalak-nyalak apa hal? apa lu ingat ini Malaysia bapak lu punya ka? Lu sapa cibai? 

Lu tak sedar ka lancau lu pendek? angan-angan nak jadi director hollywood? Fak lu la... Lu ingat Nasi Lemak lu sedap ka? Lu punya nasi lemak manyak hamsap laaa!

Lu punya filem tak laku sebab "low class", filem macam sampah! nak salahkan orang lain pulak. LANCAU!

Video URL: http://youtu.be/t5d0eqBqra8

HEI! HEI! BALIK TONGSAN LAAAA!

7 comments:

Anonymous said...

satu lagi maun tambah.. lancau lu namebabii

Anonymous said...

jgn sampai org melayu campak budak namebabi ni dalam lombong!!!

Anonymous said...

kita dah tahu kawan tu hina negara hina islam hina melayu tapi peliknya ada melayu yg sanggup menjayakan filemnya apa rasa kita kita melayu yg sayangkan tanah melayu ni!

Anonymous said...

terlampau banyak bagi muka..jadi macam tu la..kalau dah dasar lancau..lancau juga la..hakkk puiihh

Anonymous said...

Babi punya cina sepet lahanat. Lu kalau berani turun Kg Baru. Lancau!

Anonymous said...

Boleh tak Utusan saman sama dia? Barulah dia tahu tak boleh pakai "kebebasan" media dengan cara yang salah dan pentingkan diri sendiri.

Pasal Melayu yang tengok cerita dema (dan bagi dema duit tiket) itu saya rasa itu adalah orang yang mungkin akan menjilat rasa ludah orang yang terpalit kat muka sendiri(dengan berfikir "apakah rasanya heh..sedapkee?. takpelah asalkan gua nampak bergaya uptown sama dengan dema").

Banyak sangat orang yang guna helah nama yang "positif" untuk hoodwink rakyat.
"bersih", "keadilan" dll
Mungkin next team pakai nama "Sedap2 lubang"?

Anonymous said...

si melayu ikut namewee dh kena suap lancau dgn bdk celaka 2..cina lancau 2 promot 1 lancau bkn 1 malaysia..menteri n kerajaan xde lancau ke nk amik tindakkan undang2 kt bdk cina nie?klu org melayu cpt2 tgkp n dakwa..damn