Friday, December 23, 2011

4 Gambar Big Dog Naik Heli Dengan Lim Guan Eng Macam Haram Jadah!


Aku tak tahu macam mana diaorang boleh sumbat Big Dog dalam Helikopter ni? Tak dapat aku bayangkan betapa siksanya Big Dog Dalam heli tersebut! Sampai nak bernafas pun payah.... Hahaha! Macam harajadah bro!

Aduhh! tak de blogger lain ke nak sumbat kat dalam heli tu? dah tahu Big Dog ni kalau menyuruk di sebalik pokok pun orang boleh tahu itu Big Dog laaaaa... yang pergi hantar dia jadi spy apa kes???


Big Dog tak reti cover line... Gara-gara gila sangat nak masuk TV... dia sanggup interframe, terhegeh-hegeh masa Guan Eng di temuramah oleh wartawan? Kot ya pun agak-agak la... Apa ingat Guan Eng tu pemimpin BN ke? Bingai....

Diatas ke bingaian Big Dog ini... dia dah bagi peluru hidup hingga memaksa Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi menjawab kritikan dari puak pembangkang!  


Nasib baik kapal selam Scorpene tak seperti yang dicanang oleh puak pembangkang! kalau tak jadi bangkai Titanic la Big Dog!

Ok lah Big Dog aka Mohammed Zakhir... kami blogger tak naik heli so... kalau nak cari publisiti murahan tu... agak-agak la bro... ukur dulu saiz badan tu...

4 comments:

Anonymous said...

kekeke anjing ni banyak makan duit umno! kesian kat blogger nyamuk je!

Anonymous said...

PR tak ada pengiring rasmi ke sampaikan kena ambik bloger lawan sebagai pengiring? Unit amal mana hah?

Anonymous said...

hahaha fat dog big lair! muka BD huduh!

Anonymous said...

kelakarnya blog ni ada gak dari sudut pandangan ke-gila bar beezian nyer. lepaih geram noo?

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates