Wednesday, December 28, 2011

14 Identiti Penuh Blogger Pembangkang Ameno World Dibongkarkan... @AmenoWorld


Kah... kah... kah... kah.... tembelang sudah pecah! adeeehhhh! tak tahan sakit perut dol....sekarang semua orang dah tahu siapakah gerangan bohsia Anwar ni! 

Pendedahan Eksklusif dari MyMassa membongkar siapa sebenarnya blogger di sebalik nama pena AMENO WORLD. 

AMENO WORLD menonjolkan dirinya sebagai seorang blogger wanita yang bernama Siti Norashikin. Mungkin jiwa dia lebih kepada wanita tu pasal dia suka cari jantan... 

Korek punya korek last-last dapat maklumat... sebenarnya Ameno ini adalah seorang lelaki dan merupakan blogger upahan kepada Anwar Ibrahim.... Maklumat ini sudah lama di ketahui oleh blogger Pro-Umno cuma tunggu masa yang sesuai saja nak londeh kan dia ni... 

Perghhh stok kunyit rupanya...

Inilah wajah sebenarnya blogger haramjadah yang menyamar jadi bohsia kepada blogger puak pakatan haram....


Selain daripada itu, blogger Ameno atau nama sebenarnya Ahmad Sahimi juga berselindung sebagai sebagai seorang blogger pro PAS bagi mengelak indentitinya di kesan...  Dia juga mempunyai agenda tersendiri dimana  tugasan utamanya untuk memburukkan nama PAS... 

Lihat sajalah cara penulisanya di blog, twitter dan FB... Pakai tudung konon baik sopan santun tapi bawa konsep politik lucah dengan caci maki sumpah seranah semua ada... 

Sepandai-pandai tupai melompat... akhirnya jatuh ke tanah juga.... Mampus sape yang pernah kena ngurat dengan Ameno ni.... sah tak boleh tido malam hari ni....


Maklumat penuh mamat ni...

710715085XXX
AHMAD SAHIMI BIN SHAARI
65 KG SURIA JAYA
DI TAMAN SURIA JAYA
JALAN CHERAS
017-5848188

Maklumat dari laman web SPR



Fail MS Excel di Google

Seterusnya baca pendedahan penuh di sini... dan di sini...

14 comments:

Anonymous said...

mamang haramjadah budak ni! jom cari dia sampai dapat, lepas tu cilikan dia!

Anonymous said...

CAN I FUCK U AHMAD SAHIMI!!!

Anonymous said...

Kebanyakan blogger pro-anwar sebenarnya tidak boleh menerima kenyataan yg anwar itu peliwat... tp dh kena liwat br diaorg tau...

Anonymous said...

Aljuburi sekeluarga mmg kaki kelentong, anak, bapak, menantu, datuk, isteri, pak mertua semua kaki con (tak lama lagi cucu yg tak berdosa pun akan diajar menipu)….munafik…sesat sesesatnya !!!!!!!

Anonymous said...

patot la aku tgk blog sozcyili kendalian ahmad bapok neh mcm pondan jer...rupanya ada kote,bkn pantat...hahaha

Anonymous said...

Janganlah mudah percaya dengan penulisan bloggers seperti ameno world yang banyak memainkan isu tanpa ada hujung pangkal yang hanya banyak menimbulkan fitnah.Penulis hendaklah lebih beretika dalam penulisan mereka.

StormXisme said...

haha
ini je ko point ko?

whatever, aku still xkn undi BN

Anonymous said...

macam pantat je orang@haramjadah yg tulis blog ni..

Anonymous said...

jgn harap ak nk undi UMNO aka Be End..dsar prompak wang rakyat

usin said...

takpelah anon kt atas. lu tak payah la undi umno. nanti umno menang besar sgt, pastu ramai pulak calon dari pr hilang wang pertaruhan.... bg tau adik beradik lu skali. mak bapak tok nenek lu pun jgn lupa....

Anonymous said...

macam taik jew gambar...gambar ameno world tu nampak jelas sangat edit,x de otak ke??

Anonymous said...

kalau nak carik dia, carik aku dulu. Jgn jadi api brader. Sekolah kasi cantik sikit. Haha. =D

Anonymous said...

Mcm ni rupanya perangai UMNO,suka sgt menghina dan memfitnah hamba Allah tu sbg bohsia.nauzubillah..mmg da byk mnyimpang sgt2 org UMNO ni.btaubatlah weh.pihak pakatan menentang dgn fakta ok.bkn fitnah xtentu pasal.kesian bien.aku da survey kt ofis aku 90% mnyokong pskatan.bertaubatla,jgn hina org tanpa bukti.kami ade otak yg waras bleh pikir mane yg betul dgn mane yg tidak.sorry to be end.

Anonymous said...

anai anai buat kerja.kereta korang mesti cun2 kan.mana dapat duit?haha.rilek jangan gelabah.buat kerja korang teruskan provokasi.nanti jawab sambil bogel dengan Tuhan kat SANA nanti.

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates