Sunday, December 4, 2011

8 KR1M: Video Coli Nurul Izzah Tertanggal!



Pua dan ahli parlimen Pantai Nurul Izzah Anwar mendakwa ada penemuan E coli terhadap 13 produk yang dipasarkan oleh KR1M. Kah! Kah! Kah!

Yang sebenarnya Pua terjumpa coli Nurul Izzah masa diaorang together-gether Hahaha!!

P/S: Nurul Izzah bukan nama sebenar hahaha...

Video URL: http://youtu.be/nThqzj9q7yg

8 comments:

Anonymous said...

mcm ni saja idea dan tahap pemeikiran blogger umno penjilat kahak umporno..bagi la fakta , sikit ..ini tidak lebih dari pelacur politik..maaf itu perkataan paling kurang pedih untuk blogger mcm hampa ni

Anonymous said...

Nak buat lawak pun x bleh pencacai PR ni.. Relax laa brother.. Cheers up.. Nak serious pi join ceramah PAS dan suruh DAP bagi usrah.. Tgk mcmana DAP ckp haramjadah kat bangsa Melayu sendiri n korang gelak laa kuat2..

Anonymous said...

Bukan idea blogger BN api ia satu rumusan yang paling tepat memandangkan org2 PR kaki pelacur dan suka dilacurkan.....MANGKUK LU.

Anonymous said...

hahaha gud job bro

Anonymous said...

kihkihkih...penjilat bontot ANUwar sial marah2 oooo...kahkahkah...bila hangpa dok fitnah umno bleh plak...bila kena batang sendri, puhhh....mengamuk...kahkahkah...mmg perangai ANUwar sial...kahkahkah

pemerhati said...

mmg video bersahaja tapi jelas x adepun e-coli yang dituduh oleh pihak pembangkang cume ade sedikit kesalahan dari segi pelabelan makanan,komposisi dan bila Kementerian Kesihatan buat pengumuman ini,jelas tunukkan kerajaan telus..Ada kekurangan diperbaiki.

Anonymous said...

Kerajaan nak tolong rakyat pun jd isu...suma yang kerajaan buat salah,ade saja yang nak dikritik..kenapa PKR tak wujudkan idea sebegini????asyik heboh bende lain jeeee....kalu rasa PKR tu Bagusss sangat kenapa tak ade program untuk membantu rakyat...asyik nak mengkriktik jeee...sampai bila nasib rakyat tak dibela...janji tinggal janji.

Anonymous said...

gini la mentaliti blogger BN, sgt rendah.. biasa la hujah xde, buat fitnah, mengarut, melucah, tu je la modal dia.. shame on u..

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates