Thursday, December 8, 2011

6 PKR Lembah Pantai Kritik Nurul Izzah Tak Reti Buat Kerja!


Jangan tak percaya, PKR Lembah Pantai sendiri pun meluat dengan perangai Nurul Izzah ni... Dengan rasa tidak puas hati... Izzah dikritik tak turun padangmenjengok masaalah rakyat di kawasan, sebaliknya sibuk berkempen saja...

Itulah Izzah asyik cari kesalahan orang lain sampai tangungjawab sendiri di abaikan.

Di bawah ialah petikan dari blog pakatan haram klik di sini.


"YB Nurul tak datang pun tengok maslah kat Kondo Rakyat. Sibuk kempen ke?"

Hari ini saya membuka Facebook YB Nurul Izzah. Inilah kali pertama aku buka FB beliau selepas MATC Lembah Pantai tempohari.

Status terbarunya hari ini ialah:-
"Perjumpaan bersama Cabang2 PKR Selangor malam ini jam 8.30 malam di Restaurant Wembley Klang :)"

Status sebelumnya pula ialah:- "Program Surau Nur Hidayah Pantai Permai :)".

Untuk makluman pembaca, Program di Pantai permai ini ialah program lama pada 3hb Sept 2010. sila tengok sini untuk bukti:
http://www.nurulizzah.com/site/2010/09/03/program-surau-nur-hidayah-pantai-permai/

Saya nak tanya sikit pada YB kaki tumpang program ini, yang menuduh kami kumpulan Reformis memporak-perandakan PKR Lembah Pantai,

"itu je ke program ko boleh buat?!"

YB Nurul ni tahu kah semalam Kondo Rakyat ada masalah air.

Habis sampai tengahari ni tak nampak-nampak muka apa ke jadahnya ko jadi wakil rakyat ni? Ni sibuk plak malam ni nak pegi Klang, Klang tu ke yang undi ko jadi ahli parlimen itu hari? Sibuk berkempen, sibuk kehulu-kehilir keluar negara, tempat sendiri tak turun.

Mana Team harapan Baru bodoh tu? Tak hantar laporan ke?

Sibuk sangat luar kawasan, tak payah jadi wakil rakyat sinilah! Jadi wakil rakyat kat Indon ke, bukan ke orang sana sayang kat awak?

Ini ke sebabnya admin YB terpaksa cover line letak program lama di Pantai Permai sebagai status update FB?

Malu lah sikit yb woi!

- Info Semut Hitam

6 comments:

Anonymous said...

diharapkan masyarakat lembah pantai sedar mengenai perkara ini dan bijak memilih MP yang benar-benar mengambil berat tentang mereka

Anonymous said...

tahun lepas punya cerita pun kau nak korek balik... takde cerita lain ke?.

Dato' SRK Melaka said...

Nurul izzah minat nak jadi model kedai 1malaysia..

Anonymous said...

mungkin juga taktik mereka untuk bawa keluar NE dari Lembah Pantai..kita kena pandai hidu permainan mereka

Anonymous said...

ya betul mereka akan letak calon intelek di Lembah Pantai

Anonymous said...

andai kata Kak Ijat lawan disana dia pasti tumbang walaupun darimata kasar kita nampak rakyat lembah Pantai macam dah sokong UMNO

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates