Friday, April 27, 2012

19 BERSIH 3.0 Mula Menganas! Serang Kenderaan PDRM!

Inilah bukti puak Bersih Ganas! Kata duduk diam saja tapi kenapa serang kenderaan PDRM dan membuat kacau lalu lintas! Bersih Bullshit!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

19 comments:

Anonymous said...

Aik, kata nak mai duduk dan bantah saja... ni apa dia ni? tipu ar... sebab tu la orang suruh buat kat tempat yang sesuai...

Anonymous said...

Puak puak ni mungkin dah beri makan pil kuda

Anonymous said...

alaaa...kasi balun aje...payah tak dengar cakap.

Anonymous said...

kata duduk bantah je...ini siap nk thn kenderaan polis...

Anonymous said...

nasihat aku kn sesiape yg komen kat cnie..xyah tgur la diaorg..diaorg bukan dgar kater pown..semua tu org utan..diorg cuma dgr kata Anwar Anjing dgn AMbiga babi je

Anonymous said...

Berdiri dan ambik gambar tu ... mengganas?? piiirah Najib Altantuya..scorpene

Anonymous said...

bro jinggo tunjuk video yg serang polis boleh tak ..kalau gambar cam tak nampak sangat

Anonymous said...

Besok lo baru bersih.. ini pelancong local

Anonymous said...

bila berhujah tak ada fakta..last2 mencarut.. sekadar tunjuk gambar.. orang ramai berkumpul.. dah kata mengganas.. sebenarnya ko yg ganas mulut menuduh tanpa bukti.. dasar peletup altantuya

! BUJANG SENANG ! said...

fuckatan nie mencarut jer bro....

Anonymous said...

Pengganas sebenar adalah pecacai UMporNO yg memukul pelajar berkemah di DM. Yg memukul orang awam di dlm dewan di Klang.. mamak2 UMporNo (maaf! melayu bukan pemimpin UMporNO di Penang) yg memecah cermin kereta org dlm demenstrasi di Penang.

Anonymous said...

berhujah tak boleh.. terus mencarut.. alaihai Bujang Senang peletup Altantuya. Upahan Lembu Shahrizat.. Shahrizat dapat RM250 juta.. relax tidur..ko bersekang mata mempertahan Shahrizat hanya dapat tahi lembu aje..kah..kah.kah

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rTFQ8P87B1U

Usop Sontorian said...

Kepada sahabat sealiran dan seagama Anwar Brahim Al Juburi dan Ambiga Al Sial, kata nak duduk dan bantah, kenapa yang korang pergi berarak dan memaki hamun serta buat kacau. Ingat provokasi yang dibuat tu bakal undang padah akhirnya, elok orang makan nasi dgn sudu kamu orang makan dgn straw.

Anonymous said...

bom je tempat tu senang sikit. yg mampus tu bukan islam sebenar tapi pengikut mother of pemurtadan.

Usop Sontorian said...

Kata nak duduk saja?

Anonymous said...

Alahai setakat amik gambar bas dah kata serang... Kang aku serang ngan cili mulut admin ni bru tau

Anonymous said...

Depa aljuburi mummy bega memang nak huruharakan negara kita, nak bagi org luar nampak buruknya kerajaan kita, lepas tu senang le depa nak sontotkan sesama bontot masing2. Belasah je pendemon ni, peduli a pa orang asing nak kata apa, depa US lagi teruk rasis Dan belasah pendemo.tengok je utube polis US belasah pendemo negro. Pen'demon' ni selalunya melayu yg bodoh la yg sebok nak tukar kerajaan,padahal dibelakang mereka remote control DAP tunggu tepok tangan goyang kaki tengok melayu Sama melayu bergaduh. Adala 2,3 org DAP kaki cucuk nak provoke nak tunjukan depa pun sokong , Korang ingat taukey2 DAP nak pi demo macam lembulembu melayu yg nak tukar kerajaan bagi DAP memerintah, taknak lagi hak melayu dah maju konon,baru setahun jagung senang ingat dah boleh berdikari Sama tinggi bangsa lain, itupun atas dasar kerajaan barisan kehkehkeh pi la mabuk dasar tak bersyukur , menyusahkan org,otak pendek,akai lutut senang di cucuk hidung, mummmy keling mabuk lesbian pun nak diikut,kaji la dengan akal yg tuhan anugerah sapa minang karan ni,kaji juga sap a mat aljuburi ni sap a dia sebeno nye, hai melayu oh melayu asyik Kena tipu je Koran baral ni

Anonymous said...

Yg last ayat tu bukan 'koran' tapi 'korang' maaf komputer auto tukar tu

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates