Wednesday, January 23, 2013

3 Pro-Anwarinas Kepanasan... Nasha Iringi DS Najib Di Gaza!

Ustaz Nasha yang juga ahli Majlis Syura Pas menjadi pegawai pengiring kepada YAB PM. 

Perdana Menteri Malaysia, DS Najib Tun Razak bersama Perdana Menteri Palestin, Ismail Haniyeh berdoa dihadapan bangkai kereta Almarhum Ahmed Al-Jaabari yang terbunuh akibat dibom oleh Israel.

Melihat gambar orang kuat PAS yang berada disisi Perdana Menteri DS Najib Razak membuatkan golongan Pro-Anwarinas bagaikan cacing kepanasan... sudah pasti rancangan untuk menyingkirkan bekas Timbalan Presiden, Nasharudin Mat Isa daripada parti itu akan menjadi kenyataan nanti....

Dibawah ugutan dari blogger Pro-Anwarinas yang mahu Ustaz Nasha di pecat dari parti PAS dengan segera kerana risau ianya akan memberi implikasi besar sebelum pilihanraya.

Petikan dari blogger hamPAS wasukalu.com 

Terdahulu Nasharudin tampil mengeluarkan kenyataan agar parti itu mengkaji semula kedudukan dalam Pakatan Rakyat selepas mendakwa DAP secara konsisten menentang pelaksanaan undang-undang Islam yang dicadang PAS.

Sejak isu tersebut tercetus, mereka tidak henti-henti berusaha dengan memberi pelbagai tekanan kepada golongan ulama yang menggangotai masjlis syura untuk memecat Nasharudin.

Bagaimanapun tekanan berkenaan tidak berhasil biar pun mereka dikatakan meminta bantuan seorang pemimpin kanan PKR bertemu dengan seorang pemimpin kanan PAS.

Ustaz Nasha juga hampir dipecat gara-gara mengiringi DS Najib ke Mekah.

Kali ini kita tunggu dan lihat... apakah nasib yang akan berlaku selepas Ustaz Nasha pulang ke Malaysia nanti...

3 comments:

Anonymous said...

xde salah pun ustaz nasha iring ds najib ke gaza utk tanggungjawab kemanusiaan dan ikhawnul muslimin. yang blogger tu menyalak je kenapa??? bunyi byk tapi xde buat apa pun, kat situ jugak, xde pun pegi tolong apa2. at least wpun dah xde jawatan penting dlm PAS lagi dia tetap bekerja utk manusia dan islam. korang PAS buat apa??? sedang kumpul idea utk fitnah, bohong, tipu, carut, maki ???? AKU RASA ELOK SGT DAN SUDAH SAMPAI MASANYA NASHA TINGGALKAN PARTI DRP NERAKA INI (PAS) DAN MASUK UMNO SEBAB WALAU APA PUN PAS CAKAP, SEMUA ORG TAU DAN PAS PUN TAU, PAS TIDAK ADA UPAYA UTK AMBIL APA2 TINDAKAN BERKESAN. ISLAM CUMA BOLEH BERKEMBANG, KUAT DAN TERJAMIN DI BAWAH PANJI-PANJI UMNO/BN.
- END OF DISCUSSION -

Anonymous said...

Nasah pengkhianat! Agen umno beand!

Anonymous said...

Aku kesian dengan sejumlah orang otak cetek dari parti pembangkang ni yang keje menyalak dan melalak di mana-mana, di jalan raya, di mesjid, dan di merata-rata.

Dia pergi sana untuk tujuan kemanusiaan... atas dasar courtesy kepada saudara Islam di Palestin.

Apa salahnya? Bukan ke PAS memperjuangkan ISLAM? Hehe... semua nak politik susah la brader...

Ingat Islam tu LUAS bukan SEMPIT.

Wasalam

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates