Saturday, April 6, 2013

#PRU13 #TolakPR - Ceramah Tempat Gelap, Penyokong Pas Jatuh Parit


Bala... bala... Menjelang Pilihanraya umum ke 13 (PRU13) ni macam-macam bala yang menimpa puak Pakatan Haram ni... mungkinkah ini salah satu petanda kekalahan puak Pakatan Haram di PRU13 ini....

Terbaru Utusan Online melaporkan, gara-gara sikap parti-parti pembangkang yang gemar mengadakan ceramah di tempat sempit dan gelap, akibatnya para penyokong mereka menanggung azab.

Dalam satu majlis ceramah Pas di Bandar Baru Uda malam tadi, seorang pengunjung yang juga penyokong parti itu terjatuh parit ketika menyeberanginya dalam keadaan gelap.

Orang ramai terpaksa membantu lelaki berusia 50-an itu yang dipercayai tergelecek ke dalam parit berkenaan kerana keadaan tanah yang licin dan berlumpur selepas hujan pada petang semalam.

Kejadian tersebut berlaku ketika Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu sedang berucap di atas pentas. Turut berceramah sebelumnya ialah Naib Presiden, Salahuddin Ayub.

Ekoran kejadian itu, pengacara majlis, Onn Jaafar, yang juga Ahli Badan Perhubungan Pas Johor terpaksa membuat pengumuman agar pengunjung yang hadir hati-hati melangkah bagi mengelakkan sebarang kecelakaan dan kecederaan.

No comments: