Tuesday, December 6, 2011

7 Tell Me, Y... Nurul Izzah Promote Wine di Twitter?

Why Izzah?


“Dear all: Bangkung Christmas Bazaar 10th Dec,5-9pm happenin @ Bangkung Row. Over 20 stalls, wine masterclass at 6pm, carollers n more”, tweet Nurul Izzah di twitter.


Bangkung Christmas Bazzar ni, gedung jual arak beb! Tell me why... Why... You nak promosi dan jemput orang ramai untuk hadir bersama You untuk memeriahkan karnival penjualan arak tersebut. Y Izzah?

You ada share sekali ke? atau sebab nak pancing undi You sanggup buat apa sahaja? OMG...

Tahniah lah.. Naib Presiden PKR memberi sokongan yang tidak berbelah bagi kepada Kristian....

Patut lah PKR mahukan pluralisme....

7 comments:

pemerhati said...

haram seorang muslim bersangkut paut dengan arak samada menjual,mengedar dan sebaginya..Nurul Izzah seperti menagih populariti tanpa menjaga kepentingan agama.

Anonymous said...

mungkin beliau akan mengatakan ada cubaan memalukan beliau..kena "hack"..LOL

Anonymous said...

dia peduli apa... papa dia main chinadoll pun dia tak kisah!

Anonymous said...

kene hack la nieeeee...bukan die pon..kekeke.

lembuUMNO said...

Yang percaya Umnoporno biasanya golongan yang tua kerepot yang mudah di tipu!! Otak berkarat.. generasi muda sorilah nak percaya!

Anonymous said...

kalau tak percaya boleh klik di link twitter n.izzah http://twitter.com/#!/n_izzah/status/143636763624226816

Anonymous said...

i tak minum i just promote...LOL... dah sah benda tu haram babe...

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates