Tuesday, January 3, 2012

4 Mati Hidup Semula... Pelajar Nazak Buat Laporan Polis...


Bagaikan 'mati' diberi peluang 'hidup' kembali... itulah perkataan yang layak di berikan kepada Safwan Anang perusuh yang di war-warkan 'nazak' tempohari...

Malah yang menyampaikan berita beliau nazak di sebarkan secara meluas oleh rakan seperjuangannya, Adam Adli.. Adakah ini merupakan sebuah persahabat yang mendoakan kecelakaan kepada sahabatnya sendiri?



Namun itu semua sudah tidak penting untuk di bicarakan kerana segalanya sudah berlalu... nasi sudah menjadi bubur kini mereka di gelar sebagai "mahasewel"!!

Semakin hari dilihat perbuatan mereka di lihat macam orang sewel, ini kerana perjuangan mereka sudah terpesong setelah di liwat oleh ketua pembangkang Anwar Ibrahim...

Tengahari tadi mahasewel ini membuat laporan polis di dang Wangi.. yang kononnya dia di belasah separuh mati oleh polis... tak ke sengal namanya...

Kena belasah kat polis, lepas tu pergi buat laporan kat polis jugak! Kalau aku jadi polis yang ambik laporan dia ni.. memang aku belasah dia kaw kaw dulu kat balai tu...


Credit to DoubleY

Apa Rozan buat kat sini... maklumat lanjut si baca di sini... 

4 comments:

Anonymous said...

ingatkan dah mampos budak ni....

Anonymous said...

pandai betul dia orang belakon... last2 cari polis jugak.. hampeh!

Anonymous said...

Dalam video yang dlihat ada terdengar yang pendemo tu berkata "Kamu tidak taku Polis". Pegawai polis itu memang biadaplah bila memanggil ketua kumpulan memberi masa 15 minit... Sepatutnya pegawai polis itu dengan sopannya tabiklah dulu pada ketua mereka...hormat.. Dan bila dah diberi amaran masa nak menyurai goyang-goyangkan tangan melambai-lambai lembut untuk suraikan mahasiswa... macam kita menyurai lalat... baru betul..
Cuba lihat si Safwan ni jelmaan Anwar... dalam hospital sebijik macam Anwar, aleh-aleh keluar hospital pun sebijik macam si nuar dan juga si kominis melayu yang sekarang menjadi pembesar PAS.

Nok said...

Ini semua interim action...masuk aje anuar kat Sungai buluh nanti bertepuk tangan lah mereka tambah2 azmin..mamang di tunggu2 nak ambik tempat president PKR...maka budak2 U ni pun habis lah mentor haprak mereka....perlahan2 sejuk kesah aljuburi beransur2 hilang dalam lipatan sejarah.........

satu episud baru akan muncul ,sape kah akan jadi president baru PKR???? sekiranya aljuburi di penjarakan?? perebutan akan bertambah sengit apabila masing2 cuba meraih sokongan parti pakatan....tapi aku rasa azmin tersingkir......sure pakatan akan pilih Nurul Izzah....tunggu....

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates