Thursday, August 4, 2011

Anak Perempuan Ahli Parlimen Mana Yang Pakai Bikini Ni...

Afifa di sebelah kanan
Anwar Ibrahim Atau Azmin Ali Tolong Jawab?

Sumber mengatakan Afifa di lahirkan atas hubungan Anwar dan Shamsidar Tahrin isteri kepada Azmin Ali, Afifa kini dikhabarkan berada di england. Menurut Azmin Ali Timbalan Presiden PKR anaknya ke England untuk sambung belajar, tapi sebenarnya Afifa disorokan di sana. Azmin Ali juga merupakan Ahli Parlimen Gombak dan ADUN Bukit Antarabangsa.

Kenyataan Umi Hafilda adik kepada Azmin Ali

ANWAR DAN AZMIN ALI WAJIB SAMAN UMI HAFILDA JIKA KENYATAAN PALSU !
Kenapa tak berani, adakah sebab umi cakap benar?

10 comments:

Anonymous said...

satu pendedahan yang panasssss! berapi pungkok nuar....

Anonymous said...

Siapa Farah Afifa dalam hidup Anwar Ibrahim?

1. 10 Ogos lalu adalah ulangtahun kelahiran AnWAR yang ke 62. Kebiasaannyahari bersejarah bagi AnWAR disambut secara eksklusif dengan kehadirantetamu yang terhad sekitar 10-12 orang dan diadakan di hotel ‘bintang5′ di Petaling Jaya.


2.Tetamu yang hadir ialah kroni AnWAR yang disebut sebelum ini iaituAzmin dan Shamsidar selain AnWAR dan Wan Azizah. Ada dua pasangan lagiyang menjadi tetamu yang mana 1 pasangan itu ialah rakan tenis AnWARberbangsa Melayu.


3.Selain bersantai dan menikmati majlis tersebut, AnWAR akan dihadiahkanlagu “Endless Love” oleh Shamsidar Taharin dengan nyanyian yang penuhsyahdu dan beremosi (tangkap leleh beb). Satu lagi lagu ‘hadiah’ kepadaAnWAR ialah lagu tema filem Titanic “My Heart Will Go On”.


4.AnWAR akan hadir tanpa anak-anak, begitu pasangan yang lain. Hanyaseorang kanak-kanak sahaja yang hadir bernama Farah Afifa dari pasanganAzmin-Shamsidar. Begitu istimewa sekali anak ini. Pasti dibawaShamsidar ke mana-mana majlis yang melibat AnWAR.5.Begitu juga jika ada majlis di rumah AnWAR (kediaman rasmi TPM Jln.Damansara [dulu]), Farah Afifa pasti akan dihulur Shamsidar kepadaAnWAR biarpun Wan Azizah yang berdiri di sisi AnWAR masam mencuka dandiam membisu!


6.Farah Afifa akan terus dibawa ke sebuah bilik di tingkat atas rumahAnWAR oleh pembantunya untuk berehat atau bermain. Betapa sibuknyaAnWAR melayani tetamu di tingkat bawah, beliau akan nnaik ketingkatatas menjenguk Farah Afifa.


7.AnWAR juga membahasakan dirinya ‘PAPA’ ketika mengagah Farah Afifa(masih bayi tika itu). Apabila Farah Afifa semakin besar, AnWAR jugamengajar Farah Afifa memanggilnya ‘PAPA’. Kenapa? Mungkin AnWAR bolehjawab dlm ceramah nanti.


AnWARcukup mengambil berat tentang Farah Afifa! Amat bertuah sekalikanak-kanak bernama Farah Afifa ini, punya dua orang bapa. Satu daddydan satu papa dan punya seorang ibu yang dipanggil mummy. Hidupnyadilimpahi kemewahan serta ditatang bagai minyak yang penuh oleh ‘dua’bapanya dan seorang ibu. Adik beradiknya yang lain pun tidakseuntungnya, hanya mendapat kasih sayang seorang bapa dan seorang ibu.TAPI,Farah Afifa ini amat tidak disukai oleh Wan Azizah serta semua keluargaAnWAR. Persis ibu tiri konvensional, setiap kunjungan Farah Afifa keBukit Segambut akan disambut dingin Wan Azizah. Beliau tidak dapatmengawal perasaannya dengan ‘body language’ seperti mahu menghalauFarah Afifa setiap kali berhadapan dengannya.Inidilema Wan Azizah dan keluarganya! Namun AnWAR seperti tidakmemperdulikannya, kerana menurut AnWAR kepada Wan Azizah, beliaumenumpahkan sepenuh kasih sayangnya kepada anak-anak dan Farah Afifa.Barangkali inilah yang tidak dikehendaki Wan Azizah! Kasih sayang suamihanya kepadanya dan anak-anak sahaja…….
Sekian.sumber : X-PKR.COM

Anonymous said...

anak nuar ni.....

Anonymous said...

muka dia ada iras nurul izzah lah...

Anonymous said...

cam super impose jek... sbb dah bosan la benda2 tech nie.. Im working in tech environment..so can really said super impose.

Anonymous said...

hahaha... dh kantoi mcm pulak.. super impose la... itu la... ini la...

Anonymous said...

klu super impose minta azmin ali buat sidang akhbar, bersihkan nama dia... amacam? ada berani?

Anonymous said...

lawak.........jika benar pun..ada aku kisahh...lagi fitnah dunia hari ini...

Anonymous said...

apapun depa bukan malaikat

Anonymous said...

Peduli apa dengan STATUS siapa bapa kepada Farah Afifa ni bagi Azmin. Yang penting pulus berjuta lebat masuk dalam akaun.
Peduli apa pasal MARUAH, yang penting hidup senang lenang.
Peduli apa orang nak kata, asal level Azmin sebagai SUAMI DAYUSssss