Thursday, January 10, 2013

0 Apex Terima Hadiah Kahwin Dinar Emas Dari Jutawan PAS, Nik Aziz!


Masyuuukkkkk!!! Inilah buktinya Nik Aziz yang dikatakan sederhana sebenarnya hidup dalam kemewahan. Apadahal setakat nak bagi hadiah wang dinar emas kat Apex tu... Harta kekayaan kayu balak pun makan tak abis....

Penjaga gol Kebangsaan dan Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat atau Apex berkata beliau gembira menerima kunjungan Menteri Besar Kelantan, Dato' Nik Aziz Nik Mat pada majlis bertandang yang diadakan 5 Januari 2013, beliau berasa terharu apabila pemimpin Kelantan ini memberikan hadiah istimewa buatnya.

Malah, Apex menganggap hadiah berupa wang dinar emas itu sebagai sesuatu yang sukar diterima orang lain. Apatah lagi bila hadiah tersebut diterimanya sendiri dari tangan Nik Aziz.

Rakyat Kelantan sekarang ini harus berbangga dengan adanya pemimpin seperti Nik Aziz... Kalau buat majlis kahwin, jemput Nik Aziz... boleh dapat dinar emas....

Di manakah janji Nik Aziz untuk berjimat cermat sedangkan beliau sendiri membazir duit rakyat?


Tetapi apakan daya, kerajaan Pas Kelantan di bawah pimpinan Nik Aziz hanya cantik pada kulit tetapi hakikatnya busuk dan bernanah di dalam yang hanya diketahui oleh pemimpin Pas negeri itu!

Duit tabung memali dikebas oleh puak PAS juga... patut la boleh tabur dinar emas?

0 comments:

 

POLITIK HARIAN Copyright © 2013 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates